چگونه سرطان را با کندر درمان کنیم؟
صمغ کندر فرآورده گیاهی است که در عطر و خوشبوکننده ها نیز به کار می رود. هزاران سال است که صمغ کندر در طب نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
کندر، درمان موثر سرطان
صمغ کندر فرآورده گیاهی است که در عطر و خوشبوکننده ها نیز به کار می رود. هزاران سال است که صمغ کندر در طب نیز مورد استفاده قرار می گیرد. این گیاه برای درمان عفونت کاربرد دارد اکنون تحقیقات علمی، صمغ کندر را به درمان سرطان ارتباط می دهد.درخت بزولیا (Boswellia) که صمغ کندر از آن به دست می آید
دارای 4 گونه مختلف است که هر یک صمغی با کمی تفاوت تولید می کند.غلظت صمغ به زمان برداشت آن ارتباط دارد. نتایج تحقیقات نشان می دهد که این صمغ حاوی ترکیب های مهم ضد سرطانی است. این موضوع برای مردم چین تازگی ندارد زیرا در طب قدیم چین، صمغ کندر برای درمان سرطان استفاده می شد و هنوز هم مورد استفاده قرار می گیرد.
درمان سرطان پروستات:
نتایج تحقیقات سال 2010 نشان می دهد که ترکیب های فعال موجود در صمغ کندر، مانع بروز سرطان پروستات می شود. این ترکیب اسیدی که از درخت صمغ کندر گرفته می شود به طور موثری سلول های سرطانی پروستات را از بین می برد.
درمان لوسمی:
نتایج تحقیقات دیگر نیز نشان می دهد که عصاره صمغ کندر لوسمی حاد ملوئیدی را درمان می کند. لوسمی حاد ملوئیدی، نوعی سرطان است که روی مغز استخوان تاثیر می گذارد. این بیماری زمانی شروع می شود که گلبول های سفید به سلول های سرطانی تبدیل می شود. نتایج آزمایش ها نشان می دهد عصاره صمغ کندر به طور موثری مرگ سلول های سرطانی را 20 درصد افزایش می دهد.
درمان سرطان مثانه:
نتایج تحقیقات دیگری که در سال 2009 انجام گرفت نشان می دهد عصاره صمغ کندر بدون تاثیرگذاری روی سلول های سالم، سلول های سرطانی در مثانه را از بین می برد.محققان انگلیسی دریافتند که چگونه استایل- 11- کتو- بتا- بوزولیک (Acetyl-11-keto-beta-boswellic acid) سرطان تخمدان را در حالت پیشرفته درمان می کند.این ماده ترکیبی است که در عصاره صمغ کندر یافت می شود. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی، سرطان، علت عمده مرگ در جهان است.
کندر در روایات
در روایات پزشکی اسلامی کندر گیاهی مفید و باارزش است و خواص گوناگونی دارد. در برخی روایات آمده است که کندر برگزیده انبیاء است و مریم (ع) از آن کمک میجست و هیچ دودی از دود آن زودتر به آسمان بالا نمیرود و دودش شیطان را میراند و مرض را دفع میکند، بنابراین از آن محروم نمانید.
(1)امام رضا علیهالسلام درباره اهمیت و ارزش این گیاه مفید میفرماید: هیچ پیغمبری مبعوث نشد مگر به حرام بودن خمر سخن گفت و این که خدا هر چه میخواهد میکند و این که در میراثش کندر وجود داشت. (2)امام رضا علیهالسلام هم به این گیاه مفید توجه داشته و از آن بهره میبردند.
در روایتی معمر بن خلاد میگوید: حضرت رضا علیهالسلام هنگامی که در خراسان بودند، وقتی نماز صبح را ادا میکردند، در سجاده خود مینشستند تا آن گاه که آفتاب طلوع میکرد، بعد برای آن جناب یک کیسه سر بسته که در آن تعدادی مسواک قرار داشت حاضر میکردند و مسواک مینمودند. بعد از این کار کندر میآوردند و آن را مصرف میفرمودند. (3)
کندر و افزایش ضریب هوشی فرزندان
بین کارشناسان طب سنتی باوری وجود دارد که مصرف کندر توسط مادران باردار موجب افزایش هوش و ضریب هوشی جنین و کودک آینده آنها میشود. حقیقت آن است که روایات اسلامی بر این نکته صحه میگذارد، اما طبق تحقیقات پزشکی مادران باردار باید مراقب باشند که مصرف کندر ب یش از 3 ماه موجب بیشفعالی کودک آنها شده و این مسئله در آینده آنها را با مشکل روبهرو میکند.
از این رو برای افزایش میزان هوش و تقویت حافظه نوزاد خوردن یک ماه کندر کفایت میکند و این یک ماه باید بعد از 4 ماهگی جنین صورت گیرد. در همین راستا است که امام رضا علیهالسلام توصیه میفرمایند: به زنان حامله کندر بخورانید که اگر بچهی شکمش پسر باشد با قلبی پاک، دانا و شجاع متولد شود و اگر دختر باشد، خوشاخلاق و زیبا میشود و نزد شوهرش نیز سعادتمند و خوشبخت میگردد.
کندر و گوارش
کندر ویژگیهای دیگری هم دارد، از جمله آنکه برای دستگاه گوارش و معده مفید بوده و به هضم غذا کمک میکند. دراینباره امام رضا (ع) میفرماید: زیاد کندر بخورید و آن را در دهان نگه دارید و خوب بجوید. جویدن آن برای من، دوستداشتنیتر است. کندر بلغم را از معده میشوید و معده را پاکسازی میکند و عقل را قوی میگرداند و غذا را گوارا میسازد. (5)
کندر و تقویت حافظه
یکی از خواصی که برای کندر نقل شده تقویت حافظه و افزایش توان یادگیری است. دراینباره حضرت علی علیهالسلام میفرمایند: سه چیز حافظه را زیاد میکند و بلغم را از بین میبرد، قرائت قرآن، عسل و کندر. (6)در همین زمینه در کتاب فقهی منسوب به امام رضا علیه السلام به نقل از امام
کاظم علیهالسلام آمده است:در عسل، درمان هر دردی است، هر کس ناشتا یک انگشت از آن را بلیسد، این عسل بلغم را پایان میدهد، صفرا را فرومینشاند، تلخهی سیاه (زرداب) را مانع میشود، ذهن را صفا میبخشد و اگر که همراه با کندر خورده شود، حافظه را نکو میسازد.
گردآوری: مجله ی اینترنتی دلگرم