سالاد کلم براى افراد داراى کلسترول بالا و براى کم کردن وزن
عدس پخته، 2 فنجان
سیر، 2 الى 3 حبه
پیاز قرمز، 2 عدد متوسط
کلمبرگ، 1 عدد متوسط
ترخون خرد شده، 1 فنجان
لیموترش تازه، 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار کافى
روغن زیتون، 1 قاشق غذاخورى
طرز تهیه:
عدس را پخته و در ظرفى نگه دارید. سیر را رنده کنید و پیاز قرمز را نیز به صورت حلقههاى باریک ببرید. آنگاه روغن زیتون را در قابلمهاى بریزید و سیر و پیاز را کمى تفت دهید، به حدى که فقط نرم شوند. کلم را خلالى بریده، شسته و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و کمى تفت یا بخار دهید تا حجم کلم در قابلمه پایین رود.
بعد عدس پخته، ترخون، نمک و فلفل و آب لیمو ترش را بیفزایید و دوباره هم بزنید. کمى آن را در یخچال بگذارید و خنک مصرف کنید. در صورت تمایل مىتوانید جوانه ماش را به این سالاد اضافه کنید. البته عدس و جوانه ماش باید در مرحله آخر با هم به قابلمه اضافه شوند
ویرایش و تلخیص:آکاایران