ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه ژله حوض ماهی

طرز تهیه ژله حوض را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می‌شود.

طرز تهیه ژله حوض را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.
 
 
ژله حوض ماهی
 


مواد لازم:

ژله بلوبری 2 بسته
ژله آلوئه ورا 1 بسته
بستنی وانیلی 1 لیوان
شکلات سنگی به مقدار لازم
پاستیل ماهی به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا هر بسته ژله بلوبرى را با یک لیوان آب جوش به روش بنمارى حل میکنیم و بعد از سرد شدن،بستنی که از قبل به دمای محیط رسیده باشه را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یک دست شود.

ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنیم و مقداری از ژله ی بلوبرى را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم تا نیم بند شود.

یه کاسه ی کوچکتر را انتخاب کرده و جداره ی بیرونی آن را چرب میکنیم روی ژله ی بلوبرى که نیم بند شده قرار میدهیم و به مدت ده دقیقه در یخچال می گذاریم.پس از این مدت ظرف را از یخچال بیرون میآوریم و ما بقى ژله ی بلوبرى را به آرامی در آن می ریزیم به طوری که تا بالای کاسه ی کوچکتر را پر کند و مجددا ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا ژله به صورت کامل خودش را بگیرد.

ژله الوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل نموده و اجازه میدهیم سرد شود.سپس ظرف ژله را از یخچال بیرون آورده و کاسه ی کوچکتر را به آرامی از آن خارج میکنیم.حالا میبینیم که یک گودی داخل ژله ی بلوبرى ایجاد شده است.چند عدد شکلات سنگی را داخل ژله می گذاریم و مقدار خیلی کمی از ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم.دقت داشته باشید این مقدار فقط برای آن است که شکلات ها تکان نخورند و روی ژله شناور نشوند.سپس ظرف را به مدت ده دقیقه داخل یخچال می گذاریم.

ظرف را از یخچال بیرون آورده و چند عدد پاستیل ماهی را در آن قرار میدهیم و باز مقدار کمی ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم و به مدت ده دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.پس از این مدت ما بقى ژله الوئه ورا را به آن اضافه میکنیم و می گذاریم ژله خودش را کاملا بگیرد.پس از اینکه ژله کاملا خودش را گرفت آن را از ظرف خارج کرده و سرو میکنیم.

منبع: وب سایت سرآشپز پاپیون
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان