اگر میخواهید تارتهای خوشمزه و فانتزی که در قنادی هاست را خودتان تهیه کنید، این مطلب را از دست ندهید.
مواد لازم:
نان تارت آماده: 30 عدد
پنیر خامه ای (نرم شده): 240 گرم
ماست: 2 قاشق سوپ خوری
شکر: 2 قاشق سوپ خوری
اسانس نارگیل: 2 قاشق چای خوری
پودر نارگیل: یک چهارم پیمانه
مواد لازم رویه:
کمپوت آناناس (نگینی خردشده): 2 پیمانه
شکر: یک قاشق سوپ خوری
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
این تارتهای گرانقیمت را در خانه درست کنید
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه رویه، کمپوت آناناس خردشده را در غذاساز یا مخلوط کن به صورت پوره درآورید.
سپس آن را از صافی عبور دهید و در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
شکر و نشاسته ذرت را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.
سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن مواد آن را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
نان تارت های آماده را حدود 3 الی 5 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
سپس آنها را روی پنجره توری بگذارید تا کاملا خنک شوند.
پنیر خامه ای، ماست، شکر و اسانس نارگیل را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید.
پودر نارگیل را اضافه و مخلوط کنید.
نان های تارت را با مخلوط پنیر خامه ای پر کنید و روی هر یک از آنها حدود یک الی دو قاشق چای خوری از مواد رویه قرار دهید.
در صورت تمایل روی تارتلت ها را با برش های کمپوت آناناس تزیین کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شکلات