ماهان شبکه ایرانیان

پاناکوتا بادام

پانا کوتا یکی از خوش‌طعم‌ترین دسرها است که بسیار آسان نیز تهیه می‌شود. فقط برای تهیه آن باید صبر داشته باشید زیرا به حداقل چهار ساعت زمان برای خنک شدن نیاز دارد.

پاناکوتا بادام

پانا کوتا یکی از خوش‌طعم‌ترین دسرها است که بسیار آسان نیز تهیه می‌شود. فقط برای تهیه آن باید صبر داشته باشید زیرا به حداقل چهار ساعت زمان برای خنک شدن نیاز دارد.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 4 تا 24 ساعت

مواد لازم

  • 3 قاشق غذاخوری شکر
  • 1٫5 قاسق چایخوری ژلاتین
  • یک پیمانه شیر کم‌چرب
  • یک پیمانه ماست
  • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • 1/3 پیمانه آب انار یا آلبالو
  • نصف پیمانه فیله نارنگی
  • دو قاشق غذاخوری آلبالوی خشک

 

طرز تهیه

1- در یک قابلمه کوچک، سه قاشق غذاخوری شکر و ژلاتین را با یکدیگر مخلوط کنید. شیر را اضافه کنید و هم بزنید. روی حرارت ملایم آنها را هم بزنید تا ژلاتین حل شود. سپس از روی حرارت بردارید. ماست و ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام را اضافه کنید. سپس مایه را درون کاسه‌های سفالین کوچک بریزید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
2- برای تهیه سس، در یک قابلمه کوچک، یک قاشق غذاخوری شکر و نشاسته ذرت را با یکدیگر مخلوط کنید. آب انار را بیفزایید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ شوند. از روی حرارت بردارید. فیله‌های نارنگی، آلبالوی خشک و بدون هسته و ¼ قاشق چایخوری عصاره بادام را اضافه کنید. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
3- برای سرو پاناکوتا، کف کاسه‌ها را 10 ثانیه در آب جوش قرار دهید. با چاقوی تیز، لبه‌های پاناکوتا را برش دهید تا از ظرف جدا شود. سپس آنها را در بشقاب برگردانید. روی آنها سس را بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

کالری: 151
چربی: 1 گرم
کلسترول: 10 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 29 گرم
فیبر: 1 گرم
قند: 26 گرم
پروتئین: 9 گرم
سدیم: 61 میلی‌گرم
پتاسیم: 196 میلی‌گرم
کلسیم: 192 میلی‌گرم
آهن: 0 میلی‌گرم

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان