ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پودینگ موز

دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می‌باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.

دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود می‌باشد، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم هست.

مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
شکر 2/3 پیمانه
آرد ذرت 2.5 قاشق سوپ خوری
نمک 1/4 قاشق چای خوری
تخم مرغ (زرده) 2 عدد
کره 1 قاشق سوپ خوری
وانیل‏ 1 قاشق چای خوری
نارگیل رنده شده 1/2 پیمانه
موز خردشده 2 عدد
ویفر خردشده 15 عدد

طرز تهیه:
قابلمه‌ای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب اضافی آن گرفته شود. آن را مدام هم بزنید تا مایه غلیظ شود.
حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید به صورتی که زرده‌ها باز نشوند.
 
پودینگ موز
 
 
مخلوط زرده و شیر را به قابلمه برگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل پایانی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایه‌ای نرم حاصل شود.

پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسه‌ای بزرگتر حاوی یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید. بعد از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

موقع سرو ویفر‌های خرد شده را کف ظرف‌های مورد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکه‌های موز مخلوط کنید و با آن روی ویفر‌ها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید.
 
منبع: سرآشپز پاپیون
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان