ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کته با نوشیدنی کفیر

کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین‌های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین کا است که بیش از ۲۰۰۰ سال پیش در کوه‌های قفقاز کشف شده است

طرز تهیه کته با نوشیدنی کفیر

کفیر نوعی دانه پروبیوتیک طبیعی سرشار از ویتامین‌های گروه ب، کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین کا است که بیش از 2000 سال پیش در کوه‌های قفقاز کشف شده است.ساکنین این سرزمین به زندگی سالم و عمر طولانی شهرت داشته و سلامت و طول عمر آنان را به استفاده از این دانه‌های سحرآمیز نسبت می‌دهند. کفیر اصولا در شیر بیشترین فعالیت را دارد و محصول نهایی مایعی پرخاصیت است که مهم‌ترین خواص آن ایجاد حس سرزندگی، تقویت سیستم ایمنی و گوارش و زیبایی پوست و مو می‌باشد. نوشیدنی کفیر ناری نیز از ترکیب با کیفیت ترین شیر، باکتری و مخمر کفیر تولید می‌شود. استفاده از کفیر در تهیه غذا یکی از روش‌های بهره‌مند شدن از خواص آن است؛ طرز تهیه یک پلو سرشار از کلسیم با استفاده از نوشیدنی کفیر را در آن بخوانید.

مواد لازم:

  • برنج: 3 پیمانه
  • نوشیدنیکفیر: 5 پیمانه
  • کره: 70 گرم
  • نمک: 2 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: مقداری برای چرب کردن

طرز تهیه کته با نوشیدنی کفیر

طرز تهیه کته با نوشیدنی کفیر:

  • برنج را از یک ساعت قبل، در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کرده، سپس هنگام پخت، آبِ روی آن را خالی کنید و همراه کفیر، کره و نمک در قابلمه ای بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید.
  • پس از جوش آمدن، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کفیر به خوردِ برنج برود و آبِ آن کاملاً تبخیر شود.
  • برنج را وسط قابلمه جمع کنید، با دسته کف گیر چند سوراخ در آن ایجاد کرده و درِ قابلمه را بگذارید، حرارت را ملایم کنید تا به مدت 30 دقیقه دم بکشد. پس از پخت کف و دیواره کاسه‌ای کوچک را با مقداری روغن مایع چرب کنید، سپس مقداری برنج در آن بریزید و سطح آن را فشار دهید تا کاملا منسجم شود.
  • ظرف مورد نظر را روی دهانه کاسه قرار دهید و کته را در آن برگردانید و همراه خورش دلخواه سرو کنید.
     
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان