ماهان شبکه ایرانیان

کیک اسفنجی

کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می‌شود و برای تهیه کیک‌های زیبا به کار می‌رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه‌ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می‌دهد.

کیک اسفنجی از مواد پایه تشکیل می شود و برای تهیه کیک های زیبا به کار می رود. ملیس چولاک (Melis Colak) قناد ترکیه ای در اینجا طرز تهیه یک کیک لذیذ و خوشمزه را با استفاده از کیک اسفنجی آموزش می دهد.
 
 
 
طرز تهیه کیک اسفنجی
 
 
میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:
تخم مرغ: 7 عدد
شکر: 200 گرم
آب: 35 میلی لیتر
نشاسته: 55 گرم
آرد: 170 گرم

طرز تهیه:
1. ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید.

2. نیمی از شکر را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.

3. بقیه شکر را به زرده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن به خوبی بزنید تا مخلوط حجیمی حاصل شود.

4. آب را اضافه کنید. نشاسته و آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه کنید.

5. مخلوط سفیده تخم مرغ پف کرده را طی سه مرحله به مواد اضافه و مخلوط کنید.

6. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد (به قطر 22 سانتی متر) پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.

نکته:
• تخم مرغ ها باید به دمای محیط برسند، زیرا تخم مرغ سرد به خوبی پف نمی کند.
• همیشه آرد را قبل از اضافه کردن به مواد الک کنید.
 
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان