سالاد تن ماهی و پنیر کبابی را به راحتی و در زمان کم میتوانید تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. ماهی یکی از ارزشمندترین غذاها به شمار میرود. به دلیل خواص زیاد ماهی از جمله اسید چرب ضروری به نام امگا 3، توصیه می شود آن را حداقل دو بار در هفته در برنامه غذاییتان قرار دهید. اما تن ماهی به دلیل فرایندی که برای ساخته شدنش طی میکند از خواصش کاسته میشود. پنیر کبابی در دسته پنیرهای نیمهسخت طبیعی است که اولین بار در قبرس و با نام هالومی تولید شد. یکی از مهمترین ویژگیهای این پنیر، قابلیت کبابی شدن آن است. در واقع مهمترین کاربرد این پنیر به صورت سوخاری شده به عنوان پیشغذا و باربیکیو پنیر است که در کنار غذای اصلی طعم دلپذیری دارد.
مواد لازم برای تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی
4 عدد گوجه فرنگی خرد شده
3 عدد خیار خرد شده
1 عدد فلفل دلمهای نواری خرد شده
100 گرم زیتون سیاه
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری آب لیمو ترش تازه
240 گرم پنیر کبابی
نصف عدد کاهو
200 گرم تن ماهی
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه سالاد تن ماهی و پنیر کبابی
گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمهای و زیتون را در ظرفی بریزید.
یک قاشق غذا خوری روغن زیتون و یک قاشق غذا خوری آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید.
نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
پنیر کبابی را با ضخامت یک سانتی متر برش بزنید. دقت کنید که برشها بیش از حد نازک نباشندو یک تابه تفلون را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. پنیرها را درون تابهای قرار دهید و اجازه دهید تا 2 طرف آن کاملا طلایی شود.
کاهو را در کف ظرف مورد نظر بچینید. مخلوط گوجه را روی آن بریزید.
سپس تن ماهی روغن گرفته را روی سالاد بریزید و در نهایت پنیر کبابی سرخ شده را روی آنها قرار دهید.
باقی مانده روغن زیتون را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی سالاد بریزید و تا زمانی که پنیر گزم است سالاد را سرو کنید.