ماهان شبکه ایرانیان

شور ماهی پلو؛ شام شب عید بوشهری‌ها

شور ماهی پلو یکی از غذا‌های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می‌باشد. طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

وب سایت سرآشپز پاپیون: شور ماهی پلو یکی از غذاهای محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می باشد.طرز تهیه را در ادامه مشاهده کنید.

مواد لازم

ماهی شور 1 عدد
کشمش 2 پیمانه
گرد لیمو 1 قاشق سوپ خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
پیاز (سرخ شده) 1 قاشق سوپ خوری
شوید (اختیاری به صورت ساطوری) 200 گرم
برنج 3 لیوان

شور ماهی پلو بوشهری

طرز تهیه:

1. ابتدا ماهی را حداقل 3 ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید، سپس ماهی را تمیز کرده و تکه‌تکه کنید و در آب‌کش بگذارید.

2. برنج را با کره به صورت کته یا آب‌کش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ کنید. کشمش پاک کرده و شسته را به ماهی اضافه کنید و کمی سرخ کنید.

3. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و کشمش اضافه کنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو کنید.

سایر نکات

اگر دوست دارید به برنج شوید هم اضافه کنید.در این صورت ماهی را بعد از شستن داخل برنج در حال جوش بیندازید و وقتی کمی جوش زد آن را برداشته و پوستش را جداکنید و خرد کرده و به همراه کشمش و بقیه مواد سرخ کرده و به برنج اضافه کرده و بعد دم بیندازید.

می‌توانید ماهی و کشمش را موقع کشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان