ماهان شبکه ایرانیان

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه عیدانه

با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

ماهنامه کیک و شیرینی: با توجه به اینکه اول بهار ساعت ها تغییر می کند، روزها بلندتر به نظر می رسند. بنابراین شاید بد نباشد طرز تهیه یک کیک عصرانه را آموزش ببینید.

مواد لازم:

  • پودر بادام: 60 گرم
  • پودر نارگیل: 65 گرم
  • پودر قند: 110 گرم
  • سفیده تخم مرغ (بزرگ): 2 عدد
  • نمک: یک پنسه
  • شکلات (آب شده): 100 گرم (برای تزیین)
  • پودر نارگیل: یک دوم پیمانه (برای تزیین)

شیرینی بادام نارگیل، عصرانه عیدانه

طرز تهیه:

  1. ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
  2. بعد داخل کاسه سفیده تخم مرغ ها و نمک را تا زمانی که سفیده فرم بگیرد هم بزنید.
  3. سپس مواد پودری را در چهار مرحله به کمک لیسک به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی مخلوط کنید.
  4. بعد در قالب های شکل دار سیلیکونی و از قبل چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد حدود 10 الی 15 دقیقه بپزید.
  5. بعد از درآوردن از فر و سرد شدن رویش را با شکلات آب شده و پودر نارگیل تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان