ماهان شبکه ایرانیان

پودینگ سیب و کارامل، یک دسر شیرین و دلچسب

پودینگ سیب و کارامل ● مواد لازم▪ دو فنجان کمپوت سیب▪ سه قاشق غذاخوری آب لیمو▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین▪ یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی▪ ربع فنجان کشمش▪ یک فنجان آرد سفید▪ سه چهارم فنجان شکر▪ یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین▪ نصف فنجان شیر▪ دو قاشق غذاخوری کره▪ دو قاشق چایخوری وانیل▪ نصف فنجان گردوی خرد شده▪ سه چهارم ...

پودینگ سیب و کارامل

پودینگ سیب و کارامل

● مواد لازم


▪ دو فنجان کمپوت سیب


▪ سه قاشق غذاخوری آب لیمو


▪ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین


▪ یک هشتم قاشق چایخوری جوزهندی


▪ ربع فنجان کشمش


▪ یک فنجان آرد سفید


▪ سه چهارم فنجان شکر


▪ یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر


▪ یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین


▪ نصف فنجان شیر


▪ دو قاشق غذاخوری کره


▪ دو قاشق چایخوری وانیل


▪ نصف فنجان گردوی خرد شده


▪ سه چهارم فنجان بستنی کارامل


▪ نصف فنجان آب


▪ یک قاشق غذاخوری کره

پودینگ سیب و کارامل


● زمان تهیه: 50 دقیقه


● طرز تهیه


فر را از قبل با درجه حرارت 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و سیب ها را ته ظرف بچینید. سپس آب لیمو، دارچین و جوزهندی و کشمش را روی آن بپاشید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، بیکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کرده و شیر، دو قاشق غذاخوری کره، وانیل و گردو را به آن افزوده و سپس روی کشمش ها بریزید.
بستنی کارامل، آب و یک قاشق کره را با هم مخلوط کرده و بجوشانید. سپس آن را روی خمیر بریزید. سینی را به مدت 35 دقیقه درون فر قرار دهید.

فرشته علیزاده

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان