وبسایت سرآشپز پاپیون: این پیش غذای ساده و شیک نمای زیبایی به سفره میدهد .
مواد لازم
خیار3: عدد
ماست چکیده: 6 قاش ق غذا خوری
نعنا خشک : به مقدار لازم
پودر گل محمدی: به مقدار لازم
شوید: به مقدار لازم
کشمش : (اختیاری )به مقدار لازم
طرز تهیه
1. ابتدا خیار ها را پوست گرفته و به وسیله پوست کن آنها را به صورت لایه های نازک درآورید.
2. سه لایه خیار را روی هم گذاشته و روی آن را با یک قاشق ماست چکیده سفت بپوشانید .
3. روی ماست پونه ، شوید ،گل محمدی و نمک بپاشید .
4. دو لایه خیار روی ماست گذاشته و به آرامی آن را رول کنید
5. در صورت تمایل دو عدد کشمش روی رول قرار دهید یا با ماست چکیده به وسیله قیف و ماسوره تزیین کنید
6. روی رولت های ماست و خیار را با سلفون بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا زمان سرو خیار ها پژمرده نشوند.
سایر نکات
1. برای تهیه ماست چکیده، ماست را در پارچه ی نازک و تمیزی می ریزیم و به صورت بقچه گره می زنیم. سپس آن را در آبکش و آبکش را در ظرف دیگری قرار می دهیم و آن را چند ساعت در یخچال گذاشته تا آب ماست گرفته شود.
2. استفاده از سبزیجات معطر بستگی به ذائقه شما دارد.
3. در تهیه غذا یا پیش غذا به تعادل طبع آن توجه داشته باشید.
4. طبع ماست معمولی سرد ولی طبع ماست چکیده گرم است.
5. کشمش و اکثر سبزیجات خشک طبع گرمی دارند.
6. خیار طبع سردی دارد.