با گوجه فرنگی واریس را درمان کنید
این راه درمانی بسیار ساده بوده و قادر است طی دو هفته اثرات واریس سیاهرگ را به کلی از بین ببرد.واریس سیاهرگ یکی از شایع ترین مشکلاتی است که افراد زیادی درگیر آن بوده و از آن رنج می برند. ممکن است شما راههای درمانی زیادی را برای این مشکل شنیده باشید، اما در اینجا به روشی محلی اشاره می شود که توسط گوجه فرنگی انجام شده و بسیار تاثیرگذار است. گفتنی است که افراد به خوبی از خواص گوجه فرنگی آگاهی دارند، اما از خواص درمانی آن در واریس سیاهرگ بی اطلاع هستند.
راه درمانی با گوجه فرنگی سبز:
چند گوجه فرنگی سبز را شسته و حلقه حلقه کنید. سپس حلقه ها را در مکان جوش و لکه ها (شبکه مویرگی، محلی که دچار واریس شده است) قرار دهید.می توانید حلقه ها را به وسیله باند بسته و تا زمان احساس سوزش صبر کنید.سپس مکان مورد نظر را با آب سرد بشویید و این کار را 5بار در روز انجام دهید. (در زمانهای مشخص در روز انجام دهید) اگر این روش را به طور ثابت دنبال کنید، پس از گذشت دو هفته شاهد نتایج شگفت انگیز آن خواهید بود، به طوری که درد و تورم این مشکل به طور عجیبی از بین خواهد رفت.
درمان با گوجه فرنگی رسیده:
این روش نیز مشابه روند قبلی، گوجه فرنگی های رسیده را شسته و حلقه حلقه می کنید. بعد بر روی مکان مورد نظر گذاشته و تا 4 ساعت با باند ببندید. برای چندین بار حلقه های جدیدی از گوجه را جایگزین کنید.گفتنی است که برای نتیجه دادن بهتر می توانید این دو روش را به طور ترکیبی انجام دهید.باید گفت که خواص شفابخش گوجه فرنگی از دانه های آن نشأت می گیرد. این دانه ها حاوی ماده اسیدی می باشند که مانند آسپرین بوده و خون را رقیق می کند. ( به عنوان ضد انعقاد عمل می کند) همچنین فلانوئیدهای موجود در گوجه قدرت شگفتی را به رگ های خونی می دهند.
خواص درمانی گوجه فرنگی
گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرفکننده ضعف و خستگی، تقویتکننده سلسله اعصاب و همچنین قلب و دستگاه گردش خون است. متخصصان همواره مصرف آن را به بیماران مبتلا به دردهای مفاصل و همچنین رماتیسم و نقرس توصیه میکنند. در ضمن گوجهفرنگی برای رفع مسمومیتهای مزمن، بالا بودن اوره و چربی خون، درمان یبوست، دفع رسوبات ادراری و صفراوی نیز مفید شناخته شده است. در ضمن با توجه به اینکه گوجه فرنگی حاوی ویتامین A است، خوردن آن در تقویت بینایی، سلامت پوست و مخاطها بسیار مؤثر است.
گوجه فرنگی دشمن سرطان
گوجه فرنگی نیز مانند هر میوه و سبزی دیگری باید رسیده باشد و ظاهری بدون لک و سالم داشته باشد و برای نگهداری کوتاهمدت آن حتی تا 15 الی 20 روز نیز یخچال بهترین مکان است ولی برای زمان بیشتر از آن میتوان روش فریز کردن را انتخاب کرد. اگرچه در سالهای اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت میشود ولی به لحاظ طعم و رنگ با انواع تابستانه آن متفاوت است.
بنابراین برای استفاده از طعم گوجه فرنگیهای تابستانه در پخت و پز زمستانی، شما میتوانید آنها را ابتدا به صورت ریز خرد کرده یا رنده کنید، سپس بدون روغن در تابهای ریخته و روی اجاق گاز بپزید. پس از آنکه آب آن بخار شد و گوشت رنده شده آن غلظت نسبیای پیدا کرد، آن را در یک ظرف یا کیسه فریزر بستهبندی کرده و در فریزر نگهداری کنید.
گردآوری: مجله ی اینترنتی دلگرم