ماهان شبکه ایرانیان

مارکا:

یوونتوس بدون نیمی از بازیکنان فیکس مقابل رئال

نشریه مارکا مدعی شد که این احتمال وجود دارد یوونتوس بدون نیمی از بازیکنان فیکسش مقابل رئال به میدان برود.

به گزارش "ورز سه"، آلگری از حالا می‌داند که به صورت حتمی، نمی‌تواند از بن عطیه و پیانیچ در دیدار رفت استفاده کند زیرا هر دوی آنها در دیدار مقابل تاتنهام، کارت زرد گرفته اند و برای این بازی محروم هستند.

 

سپس خبر مصدومیت الکس ساندرو منتشر شد که در اردوی تیم ملی برزیل دچار مصدومیت شده است. مدافع یووه، اردوی تیم ملی برزیل را ترک کرد و به تورین بازگشت تا روند درمانش را شروع کند و انتظار می‌رود در دیدار رفت غایب باشد.

 

 

 

 

جورجو کیه لینی نیز به علت مصدومیت اردوی تیم ملی ایتالیا را ترک کرد و به تورین بازگشت تا روند بهودی را شروع کند ولی گفته می‌شود او شانس بازی کردن خواهد داشت. باشگاه یوونتوس حتی تایید کرده که مصدومیت کیه لینی جدی نیست ولی آلگری از حضور او در دیدار حساس روز سه شنبه مطمئن نیست.

 

تا به همین‌جا، مصدومیت های متعدد، کمر یووه را خم کرده و سامی خدیرا نیز به جمع این مصدومیت اضافه شد تا حالا شرایط به بدترین شکل ممکن در بیاید. در صورتی که کیه لینی و خدیرا نتوانند ریکاوری کنند و به جمع غایبین اضافه شوند، 5 نفر از 11 نفر بازیکن اصلی یووه در دیدار حساس مقابل رئال غایب خواهند بود و آلگری کار بسیار دشواری پیش رو خواهد داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان