ماهان شبکه ایرانیان

جوانه گندم و معرفی خواص آن

جوانه گندم و معرفی خواص آن جوانهٔ گندم یکی از مواد غذائی لازم و ضروری است. زمانی که جوانه می‌زند، تغییر شکل داده و آمیزه‌ای بس ارزشمند به‌دست می‌آید

جوانه گندم و  معرفی خواص آن

جوانه گندم و معرفی خواص آن

جوانهٔ گندم یکی از مواد غذائی لازم و ضروری است. زمانی که جوانه می‌زند، تغییر شکل داده و آمیزه‌ای بس ارزشمند به‌دست می‌آید. صد گرم جوانهٔ گندم 71 میلی‌گرم کلسیم، 1050 میلی‌گرم فسفر و 342 میلی‌گرم منیزیم دارد.

برای تهیهٔ جوانهٔ گندم لازم است گندمی سالمی که خرد و شکسته نباشد تهیه کرده، آن را کاملاً شسته و در ظرفی محتوی آب نیم گرم بریزید و بگذارید تا 24 ساعت خیس بماند. سپس آن را در ظرفی که زیاد گود نباشد، ریخته و مرطوب نگاه دارید و هر روز آن را مرطوب کنید.

گندم بعد از سه تا چهار روز (در تابستان زودتر) جوانه می‌زند. پس از آنکه جوانه‌های سفید رنگ بیرون آمد، می‌توان بلافاصله آن را مصرف کرد. دقت کنید هر روز این کار را برای مصرف روزهای بعد انجام دهید. بهترین طرز مصرف آن است که روزی سه الی چهار قاشق غذاخوری از جوانه را با سالاد مخلوط کرده و میل کنید.

جوانه گندم و  معرفی خواص آن

پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامین های گروه B است .

ویتامین E امروزه به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود . سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم ، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است .

به اعتقاد برخی از متخصصان پوست و مو ، جوانه گندم در درمان ریزش مو ، رفع شوره سر و انواع جوش صورت و ناراحتی های پوستی موثر است .

همچنین کسانی که از یبوست ، خستگی و بی حالی ، کلسترول بالا و دردهای عضلانی رنج می برند ، باید از این ماده غذایی کمک بگیرند.

اگر می خواهید لاغر شوید ، پودر جوانه گندم را همراه با ماست یا سالاد کاهو 10 دقیقه قبل از صرف غذا میل کنید و اگر می خواهید چاق شوید آن را 10 دقیقه بعد از صرف غذا بخورید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان