سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم:
خامه: یک و یک دوم پیمانه
نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
پودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ: 150 گرم
زرده تخم مرغ: 4 عدد
سفیده تخم مرغ: 4 عدد
پودر شکر: سه چهارم پیمانه
کره: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.
2. زردههای تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
3. سفیدههای تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.
4. پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
5. خمیر به دست آمده را در قالبهای رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
6. سپس روی سوفلهها را با میوههای دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی