کیک رولت نوعی کیک اسفنجی است که به صورت نازک پخته شده و موادی مانند کره، خامه، مربا و میوههای تازه روی آن مالیده سپس پیچانده میشود. در ادامه به روش تهیه فروزن یوگرت رول میپردازیم.
مواد لازم برای تهیه فروزن یوگرت رول
- 1 بسته بزرگ ماست میوهای آلوورا کاله
- نان رولت طبق دستور داده شده
- 2 قاشق چایخوری ثعلب
- 50 گرم شکلات چیپسی
- سس شکلات مقداری برای تزیین
- میوههای تازه برش داده شده مقداری برای تزیین
روش تهیه فروزن یوگرت رول
ابتدا نان رولت را آماده کنید.
در ظرفی، ماست میوهای و ثعلب را ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را در فریزر قرار دهید تا منجمد شود، در این مدت، 4 تا 5 بار آن را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی آنقدر بزنید تا بافت آن مانند بستنی شود.
فروزن یوگرت رول را بهصورت لایهای روی رولت آماده مالیده سپس روی آن شکلات بپاشید و رول کنید، مجدداً آن را در فریزر قرار دهید تا سفت شود. پس از این مدت، از فریزر خارج کنید و روی آن را با سس شکلات و برشهای تازه میوه تزیین و سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه نان رولت
- 4 عدد تخممرغ (زرده و سفیده جدا)
- 120 گرم شکر
- یکچهارم قاشق سوپخوری وانیل شکری
- 3 قاشق سوپخوری آبجوش
- 3 قاشق سوپخوری شربت بار
- 120 گرم آرد
- 15 گرم پودر کاکائو
روش تهیه نان رولت
در ظرفی، زرده تخممرغ را بههمراه نیمی از شکر و وانیل ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا کرمرنگ و کشدار شود. آب جوش و شربت بار را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرفی جداگانه، سفیده تخممرغ را ریخته و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد. بقیه شکر را به تدریج به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً فرم گرفته و جای پرههای همزن روی سفیده تخممرغ باقی بماند سپس آن را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کنید.
در ظرفی، آرد و پودر کاکائو را مخلوط و دو بار الک کنید و به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را کف سینی فر 40×30 سانتیمتری که با کاغذ روغنی آن را پوشاندهاید بریزید. سینی را بهمدت 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا طلاییرنگ شود؛
پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و سینی بزرگتری روی آن قرار دهید تا خنک شود سپس سینی را از روی نان بردارید و روی کاغذ روغنی، کنار بگذارید تا خنک شود.