کیک براونی شکلاتی یک شیرینی مطبوعی است که در قرن 19 در شیکاگو طراحی شد. مقدار آرد استفاده شده در کیک براونی شکلاتی از کیکهای معمولی کمتر و بافت آن مابین کیک و بیسکوییت است. در ترکیب این کیک از گردو، بادام و سایر مغزها استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی با شکلات سکه ای شیری سوربن
- 185 گرم شکلات سکهای شیری سوربن
- 125 گرم کره کاله
- یکچهارم قاشق چایخوری وانیل
- 200 گرم شکر
- 2 عدد تخم مرغ
- 150 گرم آرد
- 50 گرم گردو خرد شده
- مواد لازم رویه بورانی
- 200 گرم شکلات روکشدار سوربن
زمان آماده سازی: 30 دقیقه زمان پخت: 30 دقیقه تعداد نفرات: 8 نفر
طرز تهیه براونی شکلاتی با سوربن
برای تهیه براونی شکلاتی ابتدا قالب چهارگوش 20 سانتیمتری را چرب کرده، با کاغذ پوشش دهید. روی کاغذ را نیز چرب کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
کره و شکلات سوربن را مخلوط کرده، روی بخار آب یا داخل مایکروویو با دمای 450 درجه ذوب کنید. شکر و وانیل را اضافه کرده و با دور کند همزن، مخلوط کنید سپس تخم مرغها را دانهدانه اضافه کرده و بعد از هر بار افزودن تخم مرغ، مواد را مخلوط کنید و تخم مرغ دوم را اضافه کنید.
آرد و گردو را داخل مواد ریخته و از همزدن اضافه پرهیز کنید.
مایه بورانی را داخل قالب پهن کنید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید سپس قالب را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، بروانی را درون ظرفی مناسب قرار دهید. در ادامه رویه را روی آن پهن کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا فرم گیرد سپس به ابعاد دلخواه برش داده و با میوههای تازه مثل توت فرنگی، موز و غیره سرو کنید.
این براونی را می توانید به مدت 4 روز در در دمای محیط در ظرف دربدار نگهداری نمایید.