ماهان شبکه ایرانیان

سرآشپز نوروزی؛ طرز تهیه فلافل کم‌روغن در فر، ویژه گردش‌های بهاری

سلام به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. هر روزتان بهاری

سرآشپز نوروزی؛ طرز تهیه فلافل کم‌روغن در فر، ویژه گردش‌های بهاری

سلام به آشپزخانه روزچین خوش آمدید. هر روزتان بهاری. ایام نوروز و فصل بهار موقعیت خوبی برای گشت‌و‌گذار است. اگر بتوانیم تا جایی که امکان دارد در مسافرت یا گردش‌ها غذای خانگی مصرف کنیم، سلامت خود و عزیزانمان را بیشتر تضمین کرده‌ایم. سرآشپز نوروزی ما یک فلافل کم‌روغن خوشمزه تدارک دیده است که بر خلاف فلافل‌های دیگر با کمترین روغن تهیه می‌شود. با ما و دستور پخت این فلافل خوشمزه همراه باشید.

فلافل یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که برای بردن به گردش و تفریح گزینۀ مناسبی است. برخی به دلیل سرخ‌شدن آن در روغن زیاد تمایلی به خوردنش ندارند. اما فلافل خوشمزه ما با کمترین روغن و در فر طبخ می‌شود. پس می‌توانید با خیال راحت آن را بپزید و نوش جان کنید.

مواد لازم برای فلافل کم‌روغن

  • نخود: 250 گرم
  • پیاز زرد: یک عدد کوچک
  • جعفری یا گشنیز تازه: یک پیمانه
  • سیر : سه حبه
  • جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
  • آرد: یک‌چهارم پیمانه
  • زیره آسیاب‌شده: یک قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز آسیاب‌شده: دو قاشق چایخوری
  • پودر چیلی: نصف قاشق چایخوری
  • آب‌لیموی تازه:  قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه آسیاب‌شده: به میزان لازم
  • روغن مایع: 3 تا 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه فلافل کم روغن در فر

برای تهیه فلافل باید نخود را از شب قبل خیس کنید. صبح نخود را از آب بیرون بیاورید و کاملاً خشک کنید. ابتدا جعفری یا گشنیز را درشت خرد کنید و در غذاساز یا مخلوط‌کن بریزید. پیاز را هم درشت برش بزنید و به همراه حبه‌های سیر اضافه کنید. حالا آرد، جوش‌شیرین، تخم گشنیز آسیاب‌شده، زیرۀ آسیاب‌شده، پودر چیلی و آب‌لیموی تازه را به مواد اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده هم به مواد بزنید. همۀ این مواد را با غذاساز با هم مخلوط کنید تا مانند آنچه در ویدئو می‌بینید کاملاً ریز و یکدست شوند. مخلوط آماده‌شده را در یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید.

حالا نخود خیس‌خورده بدون آب را در غذاساز بریزید و خرد کنید. دقت کنید نخودها مانند پوره کاملاً له نشوند.

حالا نخود خرد‌شده را به مخلوط جعفری اضافه و کاملاً مخلوط کنید.

کف سینی فر را با کمی روغن مایع چرب کنید. فلافل‌ها را با دست شکل دهید و در سینی بچینید. کمی روغن مایع روی فلافل‌ها بریزید و سینی را  به‌مدت  10 دقیقه در فری با دمای 200 درجه سانتی‌گراد یا 400 درجه فارنهایت قرار دهید. بعد از 10 دقیقه سینی را از فر بیرون بیاورید و فلافل‌ها را زیر و رو کنید و دوباره به مدت 10 تا 15 دقیقه در فر قرار دهید تا فلافل‌ها طلایی شوند.

فلافل کم‌روغن

شما با کم‌ترین روغن یک فلافل کم‌روغن خوشمزه و ترد تهیه کرده‌اید.

نوش جان!🌺

دیدن ویدئوی آموزش این فلافل لذیذ و سالم را از دست ندهید.🍽🎞🌼

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
Share
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان