طرز تهیه خورش بامیه
مواد اولیه :
بامیه : 250 گرم
گوشت گوسفند : 300 گرم
پیاز : دو عدد
سیر : پنج حبه
رب گوجهفرنگی و آبلیمو از هر کدام : یک قاشق سوپخوری
آب : دو پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را نگینی خردکرده و آن را کمیتفت داده سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. سیر را خرد کرده و به گوشت افزوده وکمیتفت دهید (سیرسرخ نشود). نمک، زردچوبه، رب گوجهفرنگی و آب را اضافه کرده، تا با حرارت ملایم بپزد. وقتی گوشت پخت بامیه تفت داده شده را اضافه کرده و بگذارید تا جا بیفتد. در آخر به دلخواه کمیآبلیمو یا تمرهندی اضافه کنید.
طرز تهیه خورش ریواس