مواد لازم:
:: آلو سیاه 250 گرم
:: آب آلبالو 100 میلی لیتر
:: شکلات سیاه 250 گرم
:: خامه 125 گرم
:: کره 60 گرم
مواد لازم برای تزئین ترافل:
:: بادام پرک شده و خرد شده 50 گرم
:: گردوی برشته و خرد شده 100 میلی لیتر
:: پودر شکلات 100 گرم
:: شکلات سیاه آب شده 150 گرم
:: شکلات سفید آب شده 150 گرم
:: شکلات شیری آب کرده 150 گرم
طرز تهیه ترافل شکلاتی
1- آلو را در آب آلبالو خیس نمایید و بگذارید تا چند ساعت در یخچال بماند. آنگاه هسته آلو ها را در آورید و آلو را خرد کنید. شکلات، خامه و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یکدستی بدست آورید.
2- مایه شکلاتی را بگذارید تا خوب خنک شود و آلو را بدرون آن اضافه نمایید. رویش را بپوشاننید و در یخچال نگهداری نمایید تا سفت شود.
3- حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه را بردارید و به شکل توپ در آورید. اکنون ترافل ها را روی سینی پوشانده و با فویل بپوشانید و به مدت 5 ساعت در یخچال نگهدارید
4- اینک ترافل ها را در مواد مختلف همچون بادام، گردو، پودر شکلات، ترافلهای تزئینی و غیره بغلتانید و برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید.