ماهان شبکه ایرانیان

ترافلهای شکلاتی با هسته آلو

مواد لازم::: آلو سیاه ۲۵۰ گرم:: آب آلبالو ۱۰۰ میلی لیتر:: شکلات سیاه ۲۵۰ گرم:: خامه ۱۲۵ گرم:: کره ۶۰ گرممواد لازم برای تزئین ترافل::: بادام پرک شده و خرد شده ۵۰ گرم:: گردوی برشته و خرد شده ۱۰۰ میلی لیتر:: پودر شکلات ۱۰۰ گرم:: شکلات سیاه آب شده ۱۵۰ گرم:: شکلات سفید آب شده ۱۵۰ گرم:: شکلات شیری آب کرده ۱۵۰ گرم طرز تهیه ترافل شکلاتی ۱- آلو را در آب آل ...

ترافل شکلاتی

مواد لازم:

:: آلو سیاه 250 گرم

:: آب آلبالو 100 میلی لیتر

:: شکلات سیاه 250 گرم

:: خامه 125 گرم

:: کره 60 گرم

مواد لازم برای تزئین ترافل:

:: بادام پرک شده و خرد شده 50 گرم

:: گردوی برشته و خرد شده 100 میلی لیتر

:: پودر شکلات 100 گرم

:: شکلات سیاه آب شده 150 گرم

:: شکلات سفید آب شده 150 گرم

:: شکلات شیری آب کرده 150 گرم

طرز تهیه ترافل شکلاتی

1- آلو را در آب آلبالو خیس نمایید و بگذارید تا چند ساعت در یخچال بماند. آنگاه هسته آلو ها را در آورید و آلو را خرد کنید. شکلات، خامه و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یکدستی بدست آورید.

2- مایه شکلاتی را بگذارید تا خوب خنک شود و آلو را بدرون آن اضافه نمایید. رویش را بپوشاننید و در یخچال نگهداری نمایید تا سفت شود.

3- حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه را بردارید و به شکل توپ در آورید. اکنون ترافل ها را روی سینی پوشانده و با فویل بپوشانید و به مدت 5 ساعت در یخچال نگهدارید

4- اینک ترافل ها را در مواد مختلف همچون بادام، گردو، پودر شکلات، ترافلهای تزئینی و غیره بغلتانید و برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان