ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فیله مدالیون

فیله مدالیون با سس مخصوص تهیه شده که در نهایت سادگی بسیار خوشمزه می باشد. فیله مدالیون با سس مخصوص تهیه شده که در نهایت سادگی بسیار خوشمزه می باشد

فیله مدالیون با سس مخصوص تهیه شده که در نهایت سادگی بسیار خوشمزه می باشد.

طرز تهیه فیله مدالیون

فیله مدالیون با سس مخصوص تهیه شده که در نهایت سادگی بسیار خوشمزه می باشد.

طرز تهیه فیله مدالیون

مواد لازم

فیله گوساله 240 گرم
آب پیاز 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 100 گرم
مواد سس
آب آلبالو نصف پیمانه
آب انگور قرمز 1 پیمانه
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری


طرز تهیه
فیله گوساله را به تکه‌های 70 گرمی تقسیم کرده، با آب پیاز، سس سویا و روغن زیتون مخلوط می‌کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.
آب آلبالو، آب انگور و آرد ذرت را مخلوط کرده و هم می‌زنیم تا کاملا حل شود، سپس روی حرارت گذاشته و مجدداً به آرامی می‌زنیم تا رنگ سس قرمز و شفاف شود و پس از دو دقیقه از روی حرارت بر‌می‌داریم. در این حالت سس غلیظ و شفاف می ‌شود.

تکه‌های گوشت را روی حرارت به ترتیب 3 دقیقه یک طرف و 2 دقیقه طرف دیگر قرار داده و سرخ می‌کنیم و مطابق تصویر به روی هم می‌چینیم. سس را روی تکه‌های گوشت می‌ریزیم و فیله مدالیون را تزئین و سرو می کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان