سرکه رز طعم بی نظیری به سالاد و سایر غذاها می دهد. هم درست کردنش راحت بوده و هم بهترین هدیه به افراد خوش خوراک است.
سرکه رز
مواد لازم:
:: گلبرگ رز ارگانیک و عاری از سموم 1 پیمانه
:: سرکه سفید 4 پیمانه
![سرکه رز](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/09/16512903088.jpeg)
گلبرگ های رز را به آرامی با آب جاری بشویید.
![سرکه رز](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/09/1651310106l.jpeg)
بگذارید خشک شوند. می توانید آنها را روی کاغذ روغنی، حوله یا دستمال سفره قرار دهید.
![سرکه رز](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/09/1651320636l.jpeg)
گلبرگ ها را داخل شیشه قرار داده و با سرکه پر کنید.
![سرکه رز](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/09/1651340432s.jpeg)
در شیشه را محکم ببندید.
![سرکه رز](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/09/1651360573t.jpeg)
شیشه را به مدت یک ماه در آفتاب قرار دهید.
![سرکه رز](/Upload/Public/Content/Images/1397/01/09/16513806361.jpeg)
استفاده کنید. می توانید در سالادها و هر غذای دیگری که سرکه لازم دارد، از آن لذت ببرید.
نکات و هشدارها - بعضی مصارف غیر آشپزی از سرکه رز:
- می توانید مقداری به آب لباسشویی اضافه کنید تا لباس ها معطر شوند. برای نرمی و معطر شدن حوله ها هم می توانید مقداری سرکه رز به هنگام شستشو اضافه کنید.
- یک دستمال را در سرکه رز خیس کرده و به پیشانی خود بمالید تا سردرد را برطرف کند.
- سرکه رز را داخل بطری اسپری ریخته و به توالت و حمام اسپری کنید تا خوشبو شوند.
-اگر می خواهید آن را به کسی هدیه دهید، با یک روبان و مقداری گلبرگ خشک شده تزیینش کنید.
-حتماً از گلبرگ های اورگانیک و بدون آفت کش استفاده کنید، در غیر این صورت مواد شیمیایی بر بدن تاثیر می گذارند.