ماهان شبکه ایرانیان

سس شکلات یک سس فوق‌العاده برای تارت‌ها، کیک‌ها....

حاضرید یک چیز خوشمزه درست کنید؟ البته! سس شکلات یک سس فوق‌العاده خوشمزه برای تارت‌ها، کیک‌ها، خمیر‌های هزارلا، کوکی‌های شکلاتی، بستنی، پای کرمی و حتی قاشق‌های شکلاتی است! هم سریع درست می‌شود و هم خیلی راحت است

حاضرید یک چیز خوشمزه درست کنید؟ البته! سس شکلات یک سس فوق‌العاده خوشمزه برای تارت‌ها، کیک‌ها، خمیر‌های هزارلا، کوکی‌های شکلاتی، بستنی، پای کرمی و حتی قاشق‌های شکلاتی است! هم سریع درست می‌شود و هم خیلی راحت است. مخصوصاً اگر از میکسر استفاده کنید.

سس شکلات

سس شکلات

مواد لازم

خامه غلیظ 1 پیمانه (240 میلی‌لیتر)
شکر 1 قاشق سوپخوری (15 گرم)
شکلات تلخ 110 گرم

110 گرم شکلات را تکه‌تکه کرده و داخل غذاساز که تیغه استیل دارد، بریزید.

سس شکلات


1 پیمانه خامه غلیظ را برداشته و با 1 قاشق سوپخوری شکر، روی حرارت ملایم بجوشانید.

سس شکلات


بلافاصله خامه را داخل غذاساز بریزید. بگذارید یک دقیقه به همان حال بماند.

سس شکلات


سپس 3 بار آن را میکس کنید.

سس شکلات


شکلات را از دیواره ظرف با یک قاشق پلاستیکی جمع ‌کنید و با شکلات مخلوط کنید.

سس شکلات


3 بار دیگر میکس کنید. تا وقتی که شکلات به خوبی آب شود، این کار را ادامه دهید. سس شکلات را داخل کاسه بریزید.

سس شکلات


نکات و هشدارها
قبل از اینکه سس را روی کیک بریزید، بگذارید کیک خنک شود. سپس سس شکلات را ریخته و به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
یا اینکه 1 و 2/1 قاشق سوپخوری (20 گرم) پودر کاکائو را بجای تکه‌های شکلات ریخته و 2 و 2/1 قاشق (35 گرم) شکر اضافه کنید. حرارت دهید. 1 ساعت بگذارید بماند تا کاکائو حل شود. بعد مخلوط را هم بزنید.
اگر از شکلات سفید استفاده می‌کنید، 2 قاشق خامه اضافه کنید و آن را داخل یک کاسه فلزی روی آب جوش قرار دهید. وقتی که آب شد، بگذارید یک دقیقه خنک شود. بقیه خامه را اضافه کرده و داخل یخچال بگذارید.
خامه را می‌توانید قبل از استفاده، به مدت 4 ساعت در یخچال نگه‌ دارید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان