حاضرید یک چیز خوشمزه درست کنید؟ البته! سس شکلات یک سس فوقالعاده خوشمزه برای تارتها، کیکها، خمیرهای هزارلا، کوکیهای شکلاتی، بستنی، پای کرمی و حتی قاشقهای شکلاتی است! هم سریع درست میشود و هم خیلی راحت است. مخصوصاً اگر از میکسر استفاده کنید.
سس شکلات
مواد لازم
خامه غلیظ |
1 پیمانه (240 میلیلیتر) |
شکر |
1 قاشق سوپخوری (15 گرم) |
شکلات تلخ |
110 گرم |
110 گرم شکلات را تکهتکه کرده و داخل غذاساز که تیغه استیل دارد، بریزید.
1 پیمانه خامه غلیظ را برداشته و با 1 قاشق سوپخوری شکر، روی حرارت ملایم بجوشانید.
بلافاصله خامه را داخل غذاساز بریزید. بگذارید یک دقیقه به همان حال بماند.
سپس 3 بار آن را میکس کنید.
شکلات را از دیواره ظرف با یک قاشق پلاستیکی جمع کنید و با شکلات مخلوط کنید.
3 بار دیگر میکس کنید. تا وقتی که شکلات به خوبی آب شود، این کار را ادامه دهید. سس شکلات را داخل کاسه بریزید.
نکات و هشدارها
قبل از اینکه سس را روی کیک بریزید، بگذارید کیک خنک شود. سپس سس شکلات را ریخته و به مدت 1 ساعت داخل فریزر قرار دهید.
یا اینکه 1 و 2/1 قاشق سوپخوری (20 گرم) پودر کاکائو را بجای تکههای شکلات ریخته و 2 و 2/1 قاشق (35 گرم) شکر اضافه کنید. حرارت دهید. 1 ساعت بگذارید بماند تا کاکائو حل شود. بعد مخلوط را هم بزنید.
اگر از شکلات سفید استفاده میکنید، 2 قاشق خامه اضافه کنید و آن را داخل یک کاسه فلزی روی آب جوش قرار دهید. وقتی که آب شد، بگذارید یک دقیقه خنک شود. بقیه خامه را اضافه کرده و داخل یخچال بگذارید.
خامه را میتوانید قبل از استفاده، به مدت 4 ساعت در یخچال نگه دارید.