به گزارش “ورزش سه”، محمد انصاری، مدافع چپ پرسپولیس با حضور در نشست خبری پیش از جدال مقابل نسف قارشی در این خصوص گفت: امیدوارم فردا شاهد بازی خوبی باشیم. ما به خوبی حریف را آنالیز کردیم. میدانیم با بازی رفت متفاوت است. ما هدفمان صدرنشینی در گروه است و ضمن احترام به نسف قارشی فردا به دنبال این هستیم تا با پیروزی زمین را ترک کنیم.
انصاری در پایان گفت: آرزوی سلامتی برای همه دارم و امیدوارم بازی جوانمردانه و تماشاگرپسندی را فردا شاهد باشیم.
محمد انصاری در واکنش به این سوال که آیا با توجه به دو شکست قبلیشان اکنون روحیه مناسبی برای این بازی دارند گفت: همه تیمهای بزرگ دنیا ممکن است در مقطعی افت کنند. با این حال ما افتی نداشتیم و فوتبال بوده و بازی را برگزار کردیم.ما در لیگ قهرمانان با انگیزه زیادی آمدیم و دو بازی اخیر را با برد پشت سر گذاشتیم و اکنون امتیاز خوبی هم داریم.
وی در پاسخ به این سوال که نظرش درباره فوتبال ازبکستان چیست پاسخ داد: آنها دونده هستند و از قدرت بدنی بالایی هم برخوردار هستند.