ماهان شبکه ایرانیان

باقلوا استانبولی

باقلوا استانبولیمواد لازم:برای شربت:-*-شکر : ۵ لیوان-*-آب : ۳-۵ لیوان-*-آب لیمو : نصف قاشق چای خوریبرای خمیر:-*-آرد : ۴ لیوان-*-شیر : ۱ لیوان-*-مایه خمیر : ۱ پاکت-*-روغن آب شده : ۱۰۰ گرم-*-تخم مرغ : ۱ عدد-*-گردو خرد شده : ۲۵۰ گرم-*-نشاسته گندم : ۵۰۰ گرم-*-روغن داغ : ۱۵۰ گرمطرز تهیه:با وسایل گفته شده در مواد خمیر نرم یک دست بدست آورید

آشپزی

باقلوا استانبولی

مواد لازم:


برای شربت:


-*-شکر : 5 لیوان
-*-آب : 3-5 لیوان
-*-آب لیمو : نصف قاشق چای خوری


برای خمیر:


-*-آرد : 4 لیوان
-*-شیر : 1 لیوان
-*-مایه خمیر : 1 پاکت
-*-روغن آب شده : 100 گرم
-*-تخم مرغ : 1 عدد
-*-گردو خرد شده : 250 گرم
-*-نشاسته گندم : 500 گرم
-*-روغن داغ : 150 گرم


طرز تهیه:


با وسایل گفته شده در مواد خمیر نرم یک دست بدست آورید. 15 تا 20 دقیقه به حال خود گذاشته تا خوب خمیر ور بیاید. خمیر را به 3 قسمت مساوی قسمت کنید. از هر قسمت 16 تا 18 عدد خمیر به اندازه یک گردو بردارید و هر کدام را در دست به شکل گردو در آورید. هر خمیر کوچک را با وردنه به اندازه یک بشفاب غذا خوری پهن کنید. وسط آنها مفداری نشاسته ریخته و خمیرها را روی هم پهن کنید(16 یا 18 ورق خمیر اولی را). روی بالاترین ورق نشاسته نریزید.


بدین طریق 3 گروه خمیر 16-18 ورقه ای نشاسته زده شده بدست می آید.
یک سینی فر گرد را چرب کرده و با وردنه هر گروه خمیر 16-18 ورقی را به اندازه سینی باز کنید. خمیر گروه اول را در داخل سینی پهن کرده و روی آن نصف گردو را بپاشید و خوب پخش کنید. دومین گروه از خمیرها را که باز کردید روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید.

بقیه گردوها را روی آنها پخش کنید. آخرین گروه خمیرهای باز شذه را روی خمیرهای قبلی داخل سینی پهن کنید. خمیر داخل سینی را به شکل دلخواه برش دهید و روی آنها را به طوریکه به هر طرف آن پخش شود روغن داغ بریزید.


در دمای 200 درجه سانتیگراد فر تا زمانیکه روی آنها سرخ شود بپزید. بعد از پخته شدن از فر در اورده و بگذارید سرد شود. وقتی سرد شدند شربت آماده و نیمه گرم را روی آنها ریخته و 4-5 ساعت صبر کنید. باقلوا آماده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان