این دستور غذای ماکارونی با ترکیب اسفناج و پنیر ساده تر از اونیه که فکرش رو می کنید .
مواد لازم:
- 1 بسته ماکارونی زانویی
- 1 بسته اسفناج پخته و یخ زده
- 1 پیمانه پنیر ریکوتا
- 110 گرم پنیر خامه ای
- ½ پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 6 عدد تخم مرغ
- 3 حبه سیر
- 1 و ¼ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل
- 1 بسته سس ماکارونی
- 1 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذاخوری پنیر پامزان رنده شده
- 16 عدد گوشت چرخ کرده گرد شده
دستور پخت
فر را روی 325 درجه فارنهایت گرم کنید.
داخل قالب کمربندی را چرب کنید و زیر و اطراف آن را با فویل بپوشانید.
ماکارونی را مثل دستور روی بسته بپزید.
در ظرف دیگری اسفناج، پنیر ریکوتا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، 1 عدد تخم مرغ، 1 حبه سیر، 1 قاشق چای خوری نمک و فلفل را با هم ترکیب کنید.
داخل یک ظرف جداگانه دیگر ماکارونی، 1 و ½ پیمانه سس ماکارونی، ½ پیمانه پنیر پارمزان، 2 حبه سیر و ¾ قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. سپس 5 عدد تخم مرغ را به آن اضافه کرده و هم بزنید.
1/3 ماکارونی را داخل قالب بریزید. سپس مواد اسفناج را روی آن بریزید (به اندازه 2 سانتیمتر از لبه ها خالی بماند) و در نهایت باقیمانده ماکارونی را روی مواد اسفناج اضافه کنید.
قالب را به مدت 1 ساعت و 5 دقیقه داخل فر در دمای 165 درجه فارنهایت قرار دهید. سپس از فر بیرون بیاورید با چاقو لبه ها را از قالب جدا کنید و از قالب در بیاورید. در آخر با گوشت ها و مقداری سس روی آن را تزئین کنید.
در زیر ویدیوی کوتاه آموزش پخت این غذای خوشمزه را ببینید.