بطری نوشابه یا دوغ 1 یا 1 و نیم لیتری رو بعد از خالی کردن خوب می شوریم وتا تیکه پایین با قیچی برش میدهیم.
ژله انار مخصوص شب یلدا
انار دون شده را توی حفره ها که مثلا گلبرگهای گلمون هست ریختم...ژله هم با 1 لیوان آب داغ حل کردم و کمی که خنک شد با قاشق روی انارها آروم ریختم و گذاشتم یخچال تا انارها فیکس بشه.
بعدشم بقیه ژله رو نصف کردم...توی نصفش نصف لیوان آب سرد و توی اون یکی نصف لیوان شیری که از قبل از یخچال بیرون آوردم تا برسه به دمای ژله ریختم...بعد کمی از اون ژله بدون شیر رو ریختم روی ژله اناری که از یخچال درآوردم و دیگه بسته بود و ثابت شده بود.
میره تو یخچال تا اینم ببنده ... می بینین که ژله شیرمون خیلی تمیز مخلوط شده و نبریده اصلا...دلیلش هم همون همدما کردن شیر با ژله هست که بارها گفتم...الان ژله شیر رو آروم روی لایه قبلی ریختم.
وقتی که این لایه هم بست، بقیه اون ژله انار ساده رو هم روی این لایه ریختم و دیگه تمام....
این روش رو زیاد دیدین .
وقتی خواستم در بیارم دیدم این دیواره ش خیلی بلنده و قوسی که داره مطمئنا نمیذاره ژله در بیاد...
واسه همینم با قیچی کوتاهش کردم...بعد با نوک چاقو اطراف ژله رو آزاد کردم و قالب رو توی ظرف آب گرم گذاشتم و توی ظرف اصلی برگردوندم...
اگه راحت در نیومد دوباره این مراحل رو تکرار کنین. البته راه راحتتری هم داره.
و اون هم اینکه با قیچی بطری رو ببُرین.
البته درصورتی که نخواین این قالب رو به قالب های توی کابینتتون اضافه کنین :)))
در اینصورت می تونین به عنوان قالب یه بار مصرف ازش استفاده کنین .
---------------------**********-------------------------**********-------------------------
واسه درست کردن ژله 3 تا لیوان اب انار رو با 2 ق غ پودر ژلاتین به روش بن ماری مخلوط کردم و چون انارم ترش بود 4 ق غ شکر هم اضافه کردم.همونطور که تو عکسم مشخصه یه مقدار انسجام ژله کمه و دفلعه بعد واسه درست کردن کرم ژله 3 ق غ پودر پلاتین ریختم که خیلی خوب و عالی شد.پس چی شد:
-*- اب انار........... 3 لیوان
-*-پودر ژلاتین...... 3 ق غ
-*-شکر ............4ق غ(بازم میگم بستگی داره به ترش یا شیرین بودن اب انارتون)
-*-به همین سادگی به همین خوشمزگی
-*-و اما اب انار
امیدوارم شب یلدای قشنگی داشته باشین و قدر لحظه های با هم بودنو بدونیم .
---------------------**********-------------------------**********-------------------------
ژله انار و زنجبیل
انار میوه بهشتی فصل سرما است و کسی را پیدا نمی کنید که انار دوست نداشته باشد. البته ممکن است دانه های انار خوشایند برخی نباشد یا به خاطر داشتن طبع سرد آن دچار مشکل شوند؛ اما راه چاره آسان است. شما می توانید به راحتی با آب انار ژله درست کنید و طبع سرد انار را با گرمای زنجبیل متعادل کنید. چطور؟ با این چگونه و طرز تهیه ژله انار و زنجبیل همراه شوید.
مواد لازم
-*-ژلاتین 25 گرم
-*-آب انار 600 میلی لیتر
-*-شکر 65 گرم
-*-زنجبیل تازه 20 گرم
-*-دانه انار 200 گرم
-*- ژلاتین را در ظرف کم عمقی قرار دهید و به اندازه ای که روی آن را بگیرد آب انار بریزید و برای 5 دقیقه کنار بگذارید.
-*-زنجبیل را پوست بکنید و ریز خرد کرده یا رنده کنید.
-*-آب انار، زنجبیل و شکر را روی حرارت گرم کنید اما اجازه ندهید به جوش آید زیرا رنگ آن را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
-*-ظرف را از روی حرارت بردارید و ژلاتین نرم شده و آب انار را با هم مخلوط کنید تا ژلاتین حل شود. مواد را از یک صافی رد کنید تا یکدست شوند و کنار بگذارید تا به دمای اتاق برسد.
-*-حالا ژله تان را در ظرف مورد نظرتان بریزید و دانه های انار را هم اضافه کنید و در یخچال قرار دهید. بعد از بسته شدن با خامه یا ماست کم چرب و یک برگ نعناع سرو کنید.نوش جان
گردآوری : مجله اینترنتی دلگرم