شیرینی خامه ای
مواد لازم :
*آرد کیک 75 گرم
*آرد ذرت 75 گرم
*کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوری
*جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری
*تخم مرغ 3 عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده
*پودرقند سه چهارم لیوان
*خامه و پودر قند به مقدار کافی
طرز تهیه شیرینی خامه ای :
فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را 3 بار با هم الک کنید.
در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.
با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت 5 یا 7 دقیقه بپزید.
شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت 3 ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. 30 دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.