ماهان شبکه ایرانیان

شیرینی خامه ای

شیرینی خامه ای مواد لازم : *آرد کیک ۷۵ گرم*آرد ذرت ۷۵ گرم*کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوری*جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری*تخم مرغ ۳ عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده*پودرقند سه چهارم لیوان*خامه و پودر قند به مقدار کافی طرز تهیه شیرینی خامه ای : فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید

آشپزی

شیرینی خامه ای

مواد لازم :


*آرد کیک 75 گرم


*آرد ذرت 75 گرم


*کرم تارتار سه چهارم قاشق مرباخوری


*جوش شیرین کمتر از نصف قاشق مرباخوری


*تخم مرغ 3 عدد، سفیده و زرده از هم جدا شده


*پودرقند سه چهارم لیوان


*خامه و پودر قند به مقدار کافی

طرز تهیه شیرینی خامه ای :


فر را روی 200 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.
سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید.مواد خشک به جز پودرقند را 3 بار با هم الک کنید.

در ظرف جداگانه ای سفیده تخم مرغ را هم بزنید، سپس پودرقند را به تدریج به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا سفت شود و شکل بگیرد. در این مرحله زرده را اضافه کنید. هر بار یک عدد و سپس هم بزنید.
مواد خشک را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. مواد به دست آمده باید کمی سفت شود.

با استفاده از قاشق مرباخوری، با حفظ فاصله مواد را یک قاشق یک قاشق بریزید و به مدت 5 یا 7 دقیقه بپزید.

شیرینی ها را از فر در بیاورید و پس از چند دقیقه روی سینی سیم دار بچینید. پس از این که شیرینی کامل سرد شد، به مدت 3 ساعت در ظرف دردار قرار دهید. سپس هر کدام را با خامه پر کرده و روی آن را با پودرقند تزئین کنید. 30 دقیقه طول می کشد تا این شیرینی کمی نرم شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان