شیر کیوی سرشاز از ویتامین C و کلسیم
میلک شیک ها مخلوط انواع میوه با شیر هستند که هر کس بسته به سلیقه و ذائقه از نوعی از آن ها استقبال می کند. و ممکن است آنقدر علاقه به این نوشیدنی ها وجود داشته باشد که بخواهید آنها را در خانه درست کنید. کار آسانی است و وقت زیادی نمی گیرد فقط باید بدانید مقدار هر کدام از مواد تشکیل دهنده چقدر باشد. در این چگونه شیر کیوی داریم.
مواد لازم برای 4 نفر :
-*- کیوی رسیده و خرد شده 400 گرم
-*- شیر سرد 6 پیمانه (حدود 1 لیتر)
-*- شکر دو سوم پیمانه (100 گرم)
تمام مواد را در مخلوط کن بریزید.
3 دقیقه صبر کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
شیر کیوی را در لیوان های مورد نظرتان به دلخواه تزئین و سرو کنید.نوش جان
چند نوشیدنی مفید و ضد ویروس برای روزهای سرد و برفی
چای زنجبیل و پرتقال حاوی ویتامین C مخصوص سرماخوردگی
زنجبیل ریشه ای ست که از آن ادویه ای خوش طعم درست می کنند و از آن در تهیه انواع شیرینی و نان و دسر بهره می گیرند. طبع این ادویه گرم است و برای درمان بیماری ها نیز نافع است؛ اما می خواهیم در این چگونه طرز تهیه چای زنجبیل و پرتقال را که برای گلودرد عالی است و دوستداران زنجبیل آن را خواهند پسندید، داریم. تهیه این چای نهایتا 20 دقیقه از وقت تان را خواهد گرفت.
مواد لازم :
-*-ریشه زنجبیل تازه حدود 10 سانت
-*-آب 2 پیمانه
-*-آب پرتقال 2 پیمانه
-*-آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
-*-عسل 2 قاشق غذاخوری
ریشه زنجبیل را پوست کنده و قطعه قطعه کنید. سپس آن ها را در یک قابلمه با دو فنجان آب بجوشانید.
می توانید تکه های زنجبیل را از آب خارج کنید یا به همان حالت ادامه دهید.
آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.
آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
عسل را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکات و هشدارها
چای شما باید به رنگ زرد، طلایی یا نارنجی خوشرنگی درآید.
سعی کنید چای را سرد بنوشید.
شیرکاکائو دوست دوران کودکی
بعضی از بچه ها و حتی بزرگترها طعم شیر را دوست ندارند، اما مخلوط شیر با کاکائو یا قهوه یا هر ترکیب دیگری را می پسندند. هر چند متخصصین عقیده دارند مخلوط کردن هر چیزی با شیر، از ارزش غذایی آن کم می کند اما خوردن شیر مثلا با کاکائو خیلی بهتر از نخوردن آن است.
علاوه بر همه این ها شیرکاکائو گرم نوشیدنی دلچسبی در هوای سرد است. محصولات کارخانه ای هم که حاوی مواد نگهدارنده هستند پس بهتر است شیرکاکائو را در خانه تهیه کنید؛ این چگونه طرز تهیه شیرکاکائو را برایتان دارد.
مواد لازم
-*-شیر یک لیوان
-*-شکر 2 قاشق سوپخوری
-*-پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
اندازه قاشق سوپخوری شیرینی پزی تقریبا با قاشق غذاخوری برابر است پس می توانید از قاشق های غذاخوری استفاده کنید. می توانید ابتدا 2 قاشق شکر و پودر کاکائو را در قابلمه ای که می خواهید شیر کاکائو درست کنید بریزید؛ و بعدا اگر خواستید این میزان را تغییر داده و به دلخواه تنظیم کنید.
مقداری شیر داخل قابلمه بریزید؛ در حدی که شکر در شیر حل شود و کاکائو خوب در شیر پخش شده و گلوله های خشک داخل شیر باقی نماند.
اجاق را روی حرارت ملایم روشن کنید.
قابلمه را روی حرارت قرار دهید و مدام محتویات آن را هم بزنید.
زمانی که محتویات قابلمه کاملا مخلوط شدند و هیچ اثری از گلوله های خشک در آن نبود؛ مخلوط را داخل لیوان دلخواه تان بریزید.
کم کم لیوان را با شیر پر کنید و مدام هم بزنید.
اگر می خواهید شیرکاکائو را در ماکروفر درست کنید:
-*-شیر، شکر و کاکائو را در لیوانی که مناسب قرار دادن در ماکروفر است بریزید و 20 ثانیه داخل ماکروفر با قدرت بالا قرار دهید.
-*- لیوان را بیرون بیاورید و مخلوط را هم بزنید.
-*-یکی دو بار یا تا زمانی که توده های کاکائو در شیر مخلوط شوند این کار را تکرار کنید.
-*- بقیه شیر را به لیوان اضافه کنید.
شکلات داغ دلچسب , خوشمزه , داغ , کالری بالا و خوشبختانه کلسترول بسیار پایین
شاید هیچ چیزی آرام بخش تر از یک لیوان شکلات داغ، وجود نداشته باشد. شکلات داغ ترکیبی دلچسب از شیرینی و پرملات بودن است که البته برای بدن مناسب است. این نوشیدنی دلچسب، در روزهای سرد زمستانی، پس از یک روز کاری، خیلی می چسبد. در این چگونه، دو روش مختلف، که 4 تا 6 دقیقه زمان می خواهد، را برای درست کردن شکلات داغ معرفی خواهیم کرد.
مواد لازم برای روش اول: تهیه با شکلات تخت
-*-شکلات تخته ای 170 گرم
-*-شیر (ترجیحا کم چرب) 4 لیوان (1 لیتر)
-*-مارشملو، خامه و کمی نمک دلخواه
-*-طعم دهنده دلخواه از قبیل وانیل، سبزی های معطر مثل نعناع
-*-و ادویه جات (دارچین و جوز)، و ... دلخواه
مواد لازم برای روش دوم: تهیه با پودر کاکائو
-*-پودر کاکائو 1/2 پیمانه
-*-شکر 1/2 پیمانه
-*-شیر (ترجیحا کم چرب) 4 لیوان (1 لیتر)
-*-آب 1/4 پیمانه (60 میلی لیتر)
-*-طعم دهنده دلخواه، مارشملو و کمی نمک مانند روش اول
روش اول: تهیه با شکلات تخت
شکلاتی با کیفیت تهیه کنید. کسانی که شکلات سفید دوست دارند نیز می توانند شکلات سفید تهیه کنند. شکلات های طعم دار نیز نوشیدنی تان را خوش طعم خواهند کرد؛ اگر شکلاتی با طعم دلخواه خود می شناسید، آن را بخرید تا دیگر نیازی نباشد که طعم دهنده های دیگری به آن اضافه کنید.
شکلات را آماده کنید. با استفاده از یک چاقوی محکم و تیز، شکلات ها را تکه تکه کنید. هر چه تکه های شکلات کوچک تر باشد، نوشیدنی سریع تر حاضر خواهد شد. در دستور تهیه اصلی این نوشیدنی، 50 گرم شکلات در هر 400 گرم نوشیدنی آمده است. برای تنظیم غلظت نوشیدنی، می توانید میزان شکلات و یا شیر را اضافه یا کم کنید.
شکلات را ذوب کنید. در قابلمه ای دو لیتری، با حرارتی ملایم، شکلات را با 1 فنجان (250 میلی لیتر) شیر، داغ کنید تا شکلات کاملا ذوب شود. البته می توانید به جای اینکه این مخلوط را روی حرارت مستقیم قرار دهید، کمی آب را بجوشانید و ماهیتابه ای را داخل آن قرار داده و شکلات را به طور غیر مستقیم ذوب کنید.
پس از ذوب شدن، می توانید کمی خامه به آن اضافه کنید و مخلوط شکلات و خامه (گاناش) درست کنید. زمانی که شیر داغ را داخل لیوان ریختید، می توانید این مخلوط گاناش را به آن اضافه کنید. در حالی که گاناش را آماده می کنید، می توانید طعم دهنده نیز به آن اضافه کنید. زمانی که از حرارت غیرمستقیم استفاده می کنید، مطمئننا شکلات خوش مزه تری خواهید داشت، اما باید مراقب داغ بودن قابلمه و یا ماهیتابه باشید.
طعم دهنده اضافه کنید. هر طعم دهنده ای که می خواهید، از قبیل نمک، دارچین و غیره را در این مرحله اضافه کنید. اگر می خواهید طعم دهنده ها طعم خود را بهتر به نوشیدنی دهند، زمان بیشتری را باید در مخلوط بمانند؛ در غیر این صورت دیگر نیازی به گذشت زمان نیست.
کمی شعله را زیاد کنید. پس از اضافه کردن طعم دهنده، باقی شیر را اضافه کنید. و آن را هم بزنید. اگر نقطه های سیاه رنگ در مایع دیدید نگران نباشید: این نقاط سیاه در حقیقت تکه های ذوب نشده ی شکلات هستند و با حرارت بیشتر ذوب خواهند شد. بعضی اوقات باید شکلات را بیشتر حرارت داد تا کاملا ذوب شود.
اگر مخلوط تان خیلی گرم شد و فکر می کنید که شروع به سوختن می کند، قابلمه را از روی گاز بردارید و به هم زدن ادامه دهید و منتظر باشید تا کمی حرارت آن کم شود. زمانی که دمای مخلوط کم تر شد، دوباره قابلمه را وی گاز قرار دهید. دقت کنید که مخلوط تان نجوشد.
نوشیدنی تان آماده است. در لیوان و یا فنجان سرو نمایید. می توانید آن را با برگ نعناع، تکه های دارچین و یا خامه ی زده شده تزیین نمایید.
روش دوم: تهیه با پودر کاکائو
کار را با پودر کاکائویی مرغوب شروع کنید. تفاوت بین شکلات و کاکائو در این است که شکلات حاوی بخش چرب دانه ی کاکائو (کره ی کاکائو) می باشد.پودر کاکائو چیزی است که پس از خارج ساختن کره ی کاکائو، بر جای می ماند. در حقیقت طعم این دو تا حدودی متفاوت است و بهتر است که شکلات داغ را زمانی با پودر کاکائو درست کنید که شکلات تخته ای در دسترس نداشته باشید.
پودر کاکائو، شکر و نمک را مخلوط کنید. در ظرفی به گنجایش دو لیتر، مواد را تفت دهید تا با هم مخلوط شوند. آب را اضافه کنید و آن را هم بزنید.
روی حرارت ملایم، بپزید. هم زدن مکرر، مخلوط را به لحظه ی جوشیدن نزدیک می کند. هم زدن را متوقف و حرارت را کم کنید و بگذارید مخلوط به مدت دو دقیقه بجوشد. همانند روش اول، می توانید در این لحظه، طعم دهنده های مورد علاقه تان را اضافه کنید.
شیر اضافه کنید. به آرامی شیر را اضافه کنید و در حال اضافه کردن، هم بزنید تا به خوبی مخلوط شود. مخلوط را تا داغ شدن کامل، هم بزنید و نگذارید که مخلوط بجوشد.
نوشیدنی تان را در لیوان و یا فنجان سرو نمایید.
نوشیدنی تان را با مقدار زیادی خامه ی زده شده و مارشملو تزیین کنید.
نکات و هشدارها
اغلب دوست دارند مارشملو را ابتدا روی شکلات داغ قرار دهند و سپس روی آن را با خامه بپوشانند؛ به همین دلیل مارشملو در تصویر مشخص نیست.
اگر طعم نوشیدنی را دوست نداشتید، می توانید مقداری وانیل و یا مارشملو اضافه کنید.
اگر می خواهید نوشیدنی تان کف داشته باشد، مقداری از شکلات داغ را داخل لیوان بریزید و سپس به مدت 1 دقیقه آن را داخل مایکروفر قرار دهید. می توانید برای داشتن طعم بهتر، داخل آن مارشملو نیز قرار دهید.
همیشه به یاد داشته باشید که امتحان کردن راه های جدید و ابتکاری، نتیجه بهتری خواهد داشت.
شکلات سفید به نوعی مخالف پودر کاکائو است: از آنجایی که کره ی کاکائو در پودر کاکائو کشیده شده ولی در شکلات سفید، در حقیقت پودر کاکائو از آن کشیده شده است.
اگر شکلات تلخ و شکلات هایی که شیرین نیستند دارید و علاقه ای به خوردن شان ندارید، شکلات تلخ (با اضافه کردن شکر) بهترین راه برای استفاده از این شکلات هاست.
ترکیب شکلات های مختلف با هم، طعم بهتری به وجود خواهد آورد.
شکلات داغی که زیاد آمده را می توانید در یخچال نگهداری کرده، آن را داغ کنید و مصرف کنید و یا اینکه به صورت نوشیدنی سرد میل نمایید؛ اما قبل از مصرف آن را تکان دهید تا شکلات در داخل مایع، هم بخورد.
مقداری نشاسته ذرت می تواند مخلوط شکلات را پرملات و سنگین تر کند.
مقدار اندک نمک، طعم شکلات را بیشتر نشان می دهد.
مراقب باشید شیر سر نرود و یا شکلات نسوزد.
شکلات داغ کالری بالا و خوشبختانه کلسترول بسیار پایینی دارد.نوش جان
چای توت فرنگی تسویهکننده خون و اشتها آور
مواد لازم:
-*-چای سیاه: یک قاشق مرباخوری
-*-شیر: نصف لیوان
-*-شربت توتفرنگی: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
چای سیاه را به مدت 5 دقیقه بگذارید دم بکشد، سپس شیر را تا 70 درجه سانتیگراد داغ کنید. شربت توت فرنگی را به ته لیوان بریزید، توسط یک قاشق شیر را روی شربت بریزید، در انتها چای سیاه را به آرامی بر روی شیر ریخته و کف شیر را به آن اضافه کنید. شما با یک نوشیدنی داغ و خوشمزه 3 لایه مواجه میشوید.
نکته:
توت فرنگی از ظریفترین میوههاست، مقوی، خنک، تسویهکننده خون است و اگر پیش از غذا بخورید اشتهاآورهم هست.
منبع : phow.ir