ماهان شبکه ایرانیان

غذاهای چینی - نودل کنجدی

مواد لازم :۲۵۰ گرم نودل۲ قاشق چای خوری روغن کنجدنصف فنجان کنجدنصف فنجان آب مرغ ( یا پودر مرغ و آب )۲ قاشق سوپ خوری شکرنصف قاشق چای خوری نمکنصف قاشق چای خوری فلفلیک قاشق چای خوری پودر زنجبیلنصف قاشق چای خوری سیر آسیاب شدهنصف فنجان جوانه لوبیادو قاشق چای خوری سرکهیک چهارم فنجان خیار خرد شدهیک قاشق چای خوری موسیر خرد شده طرز تهیه نودل کنجدیطرز تهیه ...

طرز تهیه نودل کنجدی

مواد لازم :

250 گرم نودل
2 قاشق چای خوری روغن کنجد
نصف فنجان کنجد
نصف فنجان آب مرغ ( یا پودر مرغ و آب )
2 قاشق سوپ خوری شکر
نصف قاشق چای خوری نمک
نصف قاشق چای خوری فلفل
یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل
نصف قاشق چای خوری سیر آسیاب شده
نصف فنجان جوانه لوبیا
دو قاشق چای خوری سرکه
یک چهارم فنجان خیار خرد شده
یک قاشق چای خوری موسیر خرد شده

طرز تهیه نودل کنجدی

طرز تهیه :
نودلها را پخته و سپس با آب سرد بشویید . آب آن را گرفته به آن روغن کنجد بزنید . در یک کاسه دیگر ، دانه های کنجد ، آب مرغ ، شکر ، نمک ، فلفل ، سیر ، زنجبیل و سرکه را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید .

نودل و جوانه لوبیا را به مخلوط فوق اضافه کرده و مخلوط کنید . نودل ها را در یک ظرف شیشه ای ریخته ، با یک لفاف پلاستیکی بپوشانید ، در یخچال به مدت 2 ساعت نگهدارید .
روی آن را با خیار و موسیر تزیین کنید .

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان