خاصیت معجزه آسا آلو
با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با خواص آلو آشنا شوید.
خواص الو و آلو بخارا برای سلامتی
آلو ؛ میوه تک هستهای از خانواده زردآلو و هلو ، دارای طعم متغیر ( از ترش تا شیرین ) و رنگهــای زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـی است که بیش از هزاران گونه متفاوت از این میوه در دنیا وجود دارد که از نظر رنگ، شکل و اندازه ، دارای تنوع زیادی هستند.درخت آلو ؛ از تیره گلسرخیان ( دسته بادامی وارها ) و خـانـواده Rosaceae می باشد.انواع گوناگون آلو شامل ؛ آلوسیاه ، آلوزرد ، آلوچه ، آلو بخارا ، آلوقطره طلا ، آلو قیصی ، آلو مویزی ، آلوی کوهی. آلوسگی ، آلو برقانی و ... است.
آلوچه ( آلو سبز ) یا گوجه سبز هم نوعی از آلو بوده که در ایران بسیار پرطرفدار و دارای مصرف زیادی است.معروفترین گونه آلوها ؛ نوع ژاپنی است که برخی انواع آن به رنگ زرد و پرآب بوده و برخی دیگر درصد آب کمتری داشته و قرمز متمایل به ارغوانی هستند.اندازه میوه آلو در سراسر جهان از 3 تا 6 سانتیمتر ، متفاوت است.مصرف آلو با جلوگیری از افزایش فشارخون، کنترل قندخون و پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی ـ عروقی، سرطان، بیماریهای گوارشی ، کاهش چربی و ... نقش بسزایی در سلامت انسان دارد.
آلو ؛ بومی اروپا و آسیا محسوب میشود و اولین بار در قرن 19، گونههای متفاوت آن توسط مهاجرین از آسیا و اروپا به آمریکای شمالی برده شد.آلو ، اکثراً به صورت تازه مصرف میشود؛ اما میتوان آن را به صورت خشک و یا بصورت کمپوت و مربا مصرف کرد و یا به کیکها، سالادها و غذاها اضافه نمود.در طب چینی، آب آلو بهعنوان « اکسیر صبحانه » جهت سمزدایی وشادابی بدن بعد از خواب توصیه شده است.طبع آلو نوع شیرین آن سرد و تر است و نوع خشکش بیشتر سرد است. برگ آن سرد و خشک است.
خواص آلو
- برای درمان یبوست باید شب 10 دانه آلو و 5 دانه انجیر در یک لیوان آب خیس نموده و صبح ناشتا و یا آخر شب میل شود.
- آلو دارای ویتامینهایی چون A ، ب ، ب 2 ، پ ، و ث میباشد و مواد معدنی چون آهن، کلسیم ، فسفر ، منیزیم، منگنز، فلوئور و گوگرد دارد.
- درمان بیماری های کبدی: 10 صبح و 5 عصر میل شود. البته آلو تازه یا خشک خیس کرده بهتر است.
- آلو دفع کننده اوره، اسید اوریک و چربی خون می باشد، صبح ناشتا خیس کرده از آن استفاده شود.
- کسانی که بیماری قند دارند سعی کنند آلو بمکند.
- آلو برای کسانی که گرفتگی عروق دارند مفید می باشد.
- برای درمان بیماری آسم رنج میبرند از صبح تا شب 10 دانه آلو بمکند.
- کسانی که کم خون هستند آلو را به صورت خیس کرده ده صبح میل کنند.
- آلو، دردهای مفصلی را تسکین داده و برطرف کننده درد مفاصل است.
- کسانی که در زندگی شکستهایی خوردهاند و این شکستها باعث ضعف عمومی بدن آنها شده است خوب است که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است.
- برای درمان سردردهای گرم قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل شود.
- مالیدن آلوی خیس برفکهای دهان بچه را از بین میبرد.
- آلو برطرف کننده تشنگی و حرارت دل است.
- کسانی که به خاطر غلبه صفرا آشفته حال هستند (پریشان) شب وقت خواب از آلوی خیس کرده استفاده کنند.
- آلوی وحشی منظور غیرپیوندی برای معده مضر است.
- آلو سرشار از پتاسیم است
- برای خرد کردن سنگ مثانه از صمغ آلو 6 بار یعنی هر 3 ساعت یک حبه نیم گرمی در دهان گذاشته و مکیده شود.
- کسانی که اختلال حواس دارند از آش آلو استفاده کنند.
- برای دفع کرمهای معده آب آلو بخارا صبح ناشتا بنوشید نصف لیوان به مدت 4 روز هر روز صبح ناشتا خورده شود.
- برای درمان ورم گلو و تقویت لثه از پخته و جوشانده برگ و ساقة آلو به صورت غرغره استفاده شود.
- آلو برای سرد مزاجان و کسانی که نفخ شکم دارند مضر است.
- برای درمان تصلب شرائین از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند. 10 عدد آلو در یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه شود و در صبح ناشتا میل کنند.
- آلو بوی بد دهان را از بین میبرد.
--------------------------------------------------------------------------------------
گردآوری شده مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی