مهمان ویژه دارید؛ آن هم برای صبحانه؟ نگران نباشید و با بهترین کرپ پرتقالی از او پذیرایی کنید.
مناسب برای :6 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
کرپ پنیری با سس پرتقال
در دستور اصلی از دو پنیر ماسکارپونه و ریکوتا استفاده شده که ما به جای هر دو پنیر خامهای را پیشنهاد میکنیم. شما در صورت دسترسی میتوانید از ⅔ پیمانه پنیر ریکوتا (که به خوبی آب آن گرفته شده باشد) و ¼ پیمانه پنیر ماسکارپونه استفاده کنید. میتوانید از مربای پوست پرتقال یا مربای پوست گریپ فروت نیز برای روی کرپها استفاده کنید.
مواد لازم کرپ پنیری با سس پرتقال:
کرپ : به میزان لازم
پنیر خامه ای : 1 پیمانه (225 گرم)
مارمالاد پرتقال : به میزان لازم
وانیل : ⅛ قاشق چایخوری
عسل : 1 قاشق غذاخوری
پوست رنده شده پرتقال : 3 قاشق غذاخوری
نمک : کمی
طرز تهیه:
کرپ را به این روش درست کنید و برای بهتر شدن طعم آن کمی رنده پوست پرتقال نیز در مخلوط آن بریزید.
حواستان باشد باید مخلوط کرپ بین 1 تا 24 ساعت در یخچال استراحت کند، سپس آن را درست کنید.
اگر کرپها را زودتر آماده کردید بینشان کاغذ روغنی یا کاغذ پوستی قرار داده تا به هم نچسبند سپس در کیسههای دردار داخل یخچال بگذارید.
برای درست کردن مخلوط پنیر برای پر کردن کرپ؛ پنیر خامه ای، 1 قاشق غذاخوری عسل، ⅛ قاشق چایخوری وانیل، کمی نمک و 2 قاشق غذاخوری پوست پرتقال رنده شده را با هم مخلوط کنید.
حالا یک کرپ را بردارید. مقداری از مخلوط پنیری وسط آن بریزید. سپس آن را مانند بقچه بپیچید. این کار را با باقیمانده کرپها و مخلوط پنیر تکرار کرده و سپس مربا یا مارمالاد پرتقال را روی کرپها ریخته و سرو کنید.
منبع : پارسه گرد