صبحانه یکی از مهمترین وعدههای غذایی اصلی که برای سلامت بدن بسیار حائز اهمیت است. این وعده به افزایش تمرکز و تقویت متابولیسم بدن کمک کرده و مانع پرخوری در طول روز میشود. همچنین خوردن مقداری کربوهیدرات و پروتئین به شما کمک میکند که در باقی روز انتخابهای غذایی سالمتری داشته باشید؛ بنابراین هنگامی که صبحانه میل میکنید، رژیم غذایی مغذیتر و کنترل شدهتری خواهید داشت که مانع از افت شدید فشار خون میشود. بسیاری از مردم به دلایلی از خوردن صبحانه صرف نظر میکنند، ساندویچ صبحانه سولیکو یک صبحانه کامل و گزینه مناسب برای افراد شاغل و دانش آموزانی است که وقت کافی برای خوردن صبحانه در منزل ندارند تا از احساس خستگی و تنش عصبیای که ممکن است بر اثر نخوردن صبحانه در طول روز ایجاد شود، جلوگیری کند. این ساندویچ از ژامبون گوشت مارشن که حاوی 90 درصد گوشت گوساله با بافت نرم و طعم متفاوت، بیکن ایرلندی سولیکو، پنیر گودا و تخم مرغ که یک ماده بینظیر و سرشار از پروتئین، مواد معدنی و ویتامینهای مورد نیاز بدن است، درست میشود.
مواد لازم برای هر ساندویچ صبحانه
طرز تهیه ساندویچ صبحانه سولیکو
ابتدا چهار گوشه نانهای تست را جدا کنید و نان را به وسیله یک وردنه صاف کنید تا مقداری فشرده و نرم شود سپس یک لایه پنیر گودا، بیکن ایرلندی و ژامبون گوشت مارشن سولیکو را سطح نان تست قرار دهید و نان دوم را روی آن بگذارید و چهارگوشه نانها را با مقداری آب به یکدیگر بچسبانید.
در یک کاسه، تخم مرغها و شیر را مخلوط کرده و ساندویچ را به این ترکیب آغشته کنید و در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. نوش جان!