ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو

کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو غذایی است که با پارمای مرغ و پنیر چدار تهیه می‌شود. پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می‌شود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه‌جات و چاشنی‌ها تهیه شده‌اند.

طرز تهیه کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو

کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو غذایی است که با پارمای مرغ و پنیر چدار تهیه می‌شود. پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته می‌شود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویه‌جات و چاشنی‌ها تهیه شده‌اند.

مواد لازم برای تهیه کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو:

  • 1 بسته پارمای مرغ سولیکو
  • 4 عدد نان ترتیلا
  • 100 گرم کره
  • 1 عدد پیاز
  • 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی
  • 1 عدد فلفل سبز
  • نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
  • 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 2 فنجان خامه دوبل
  • 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
  • 2 حبه سیر
  • نصف قاشق غذا خوری پودر زیره
  • نصف قاشق غذا خوری ادویه گرام ماسالا 
  • 2 قاشق غذا خوری زنجبیل
  • 1 قاشق غذا خوری عسل
  • 50 میلی لیتر آب
  • 1 قاشق غذا خوری نمک

کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو

طرز تهیه مواد میانی کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو:

ابتدا پیاز را خرد کنید و در کره تفت دهید. سپس زنجبیل، سیر خرد شده، فلفل سبز، پاپریکا، پودر زیره و ادویه گرام ماسالا را به آن‌ها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و همه  مواد را با آب رقیق کنید و هم بزنید. سپس خامه دوبل و یک قاشق غذاخوری عسل و مقداری نمک را به مواد اضافه کنید و در انتها پارمای مرغ سولیکو خرد شده را با سایر مواد ترکیب کنید.

حالا نوبت چیدن لایه‌های نان ترتیلا، مواد میانی آن و پنیر چدار برای تهیه این کیک مرغ پر از عطر و طعم است.

کف سینی فر را مقداری چرب کنید و یک عدد نان ترتیلا روی سطح سینی قرار دهید، سطح نان را به سس گوجه فرنگی آغشته کنید. سپس به ترتیب یک لایه ضخیم از مواد میانی و یک لایه پنیر چدار رنده شده روی آن بریزید. این ترتیب از لایه ها را دو بار دیگر تکرار کنید و روی هم بچینید.

در انتها یک نان ترتیلا قرار دهید و سطح آن را با پنیر چدار بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان