کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو غذایی است که با پارمای مرغ و پنیر چدار تهیه میشود. پارما به گروهی از خانواده محصولات سولیکو گفته میشود که از گوشت خالص بدون چربی همراه با ادویهجات و چاشنیها تهیه شدهاند.
مواد لازم برای تهیه کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو:
- 1 بسته پارمای مرغ سولیکو
- 4 عدد نان ترتیلا
- 100 گرم کره
- 1 عدد پیاز
- 1 پیمانه پوره گوجه فرنگی
- 1 عدد فلفل سبز
- نصف پیمانه سس گوجه فرنگی
- 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- 2 فنجان خامه دوبل
- 1 قاشق غذاخوری پاپریکا
- 2 حبه سیر
- نصف قاشق غذا خوری پودر زیره
- نصف قاشق غذا خوری ادویه گرام ماسالا
- 2 قاشق غذا خوری زنجبیل
- 1 قاشق غذا خوری عسل
- 50 میلی لیتر آب
- 1 قاشق غذا خوری نمک
طرز تهیه مواد میانی کیک پارمای مرغ پنیری سولیکو:
ابتدا پیاز را خرد کنید و در کره تفت دهید. سپس زنجبیل، سیر خرد شده، فلفل سبز، پاپریکا، پودر زیره و ادویه گرام ماسالا را به آنها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید. پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید و همه مواد را با آب رقیق کنید و هم بزنید. سپس خامه دوبل و یک قاشق غذاخوری عسل و مقداری نمک را به مواد اضافه کنید و در انتها پارمای مرغ سولیکو خرد شده را با سایر مواد ترکیب کنید.
حالا نوبت چیدن لایههای نان ترتیلا، مواد میانی آن و پنیر چدار برای تهیه این کیک مرغ پر از عطر و طعم است.
کف سینی فر را مقداری چرب کنید و یک عدد نان ترتیلا روی سطح سینی قرار دهید، سطح نان را به سس گوجه فرنگی آغشته کنید. سپس به ترتیب یک لایه ضخیم از مواد میانی و یک لایه پنیر چدار رنده شده روی آن بریزید. این ترتیب از لایه ها را دو بار دیگر تکرار کنید و روی هم بچینید.
در انتها یک نان ترتیلا قرار دهید و سطح آن را با پنیر چدار بپوشانید و در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.