طرز تهیه کلوچه شکلاتی با عطر زنجبیل
مواد لازم :
آرد |
یک و نیم پیمانه |
پودر کاکائو |
یک قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل |
یک قاشق مرباخوری |
جوش شیرین |
یک قاشق مرباخوری |
نمک |
نوک قاشق مرباخوری |
روغن مایع |
نصف پیمانه |
عسل |
نصف پیمانه |
شکر (ترجیحا قهوه ای) |
نصف پیمانه |
تکه های ریز شکلات تلخ و شیرین |
نصف پیمانه |
آب ولرم |
2 قاشق مرباخوری |
شکر سفید |
یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه :
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
آرد، جوش شیرین، پودر کاکائو، پودر زنجبیل و نمک را در کاسه با هم مخلوط کنید.
در کاسه دیگری، شکر قهوه ای، روغن، عسل و آب ولرم را به مدت 2 دقیقه با هم مخلوط کنید تا خامه ای مانند شود.
مواد خشک و تر را با هم مخلوط کنید.
دست ها را با آب سرد بشویید و خمیر را به مدت 3 دقیقه ورز دهید.
سپس تکه های شکلات را به خمیر اضافه کنید و ورز دادن را ادامه دهید.
در صورت چسبناک شدن خمیر، کمی آرد به آن اضافه کنید.
سپس بگذارید به مدت یک ساعت استراحت کند.
از خمیر حدود 18تا24 قسمت جدا کنید. به شکل گرد دربیاورید، در شکر بغلتانید و با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی قرار دهید.
سینی را به مدت 10تا12 دقیقه در فر قرار دهید و هنگامی که هنوز نرم است، کلوچهها را از فر دربیاورید و بگذارید سرد شود.
خواص شکلات تلخ
تحقیقات جدید نشان داده است شکلات برای سلامت قلب مفید است و مانع از لخته شدن خون میشود. کلسترول خون را تنظیم کرده و به دلیل داشتن خواص آنتیاکسیدانی از التهاب و نابودی سلولها جلوگیری میکند.
از طرف دیگر مصرف روزانه 30 گرم شکلات تلخ فشار خون را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد وسبب افزایش حافظه نیز میشود.
این ماده خوراکی لذیذ میتواند روند سخت شدن عروق در افراد سیگاری را نیز کند نماید.
جالب است بدانید تئوبرومین موجود در شکلات در داروهای ضدسرفه استفاده میشود و خوردن شکلات تلخ میتواند دفعات سرفه و تاثیر سوء آن بر سیستم قلبی عروقی و اعصاب مرکزی را کاهش دهد.
شیر کاکائو نیز سبب سرحالی و تقویت عضلات میشود و برای ورزشکاران بسیار مفید است.
گردآوری توسط : مجله دلگرم