فلن (Flan) نوعی دسر سوئدی بسیار خوشمزه است که شبیه کرم کارامل و کاسترد میباشد.

مواد لازم کارامل:
شکر: یک پیمانه
عسل یا شیره افرا: 3 قاشق سوپ خوری
آب: یک چهارم پیمان
مواد لازم فلن:
شیر عسلی: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
وانیل: یک قاشق سوپ خوری
انبه (نگینی خرد شده): یک و یک دوم پیمانه
پنیر خامه ای: 190 گرم
تخم مرغ: 5 عدد
مواد لازم رویه:
شکر قهوه ای: یک چهارم پیمانه
کره: 3 قاشق سوپ خوری
انبه (نگینی خرد شده): یک پیمانه
پودر دارچین: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
برای تهیه کارامل، شکر، عسل و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا به شکل کارامل در آیند. این مخلوط را کف یک قالب بزرگ و یا قالبهای کوچک بریزید و کنار بگذارید.
تمامی مواد فلن را در مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید و روی لایه کارامل داخل قالبها بریزید. روی قالبها را با فویل بپوشانید و آنها را حدود 45 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دهید تا فلن بپزد. پس از خنک شدن، قالبها را حدود 3 ساعت در یخچال قرار دهید.
برای تهیه رویه، شکر قهوهای را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید. پس از گرم شدن، شکر، کره و سپس انبه نگینی خرد شده و پودر دارچین را اضافه کنید، کمی تفت دهید. قالبها را از یخچال در آورید و در ظرفهای سرو برگردانید. مخلوط رویه را روی دسرها پخش کرده و سرو کنید.
منبع: ماهنامه کیک و شیرینی