شناسه : ۸۶۵۰۰۶ - یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۱۲:۴۰
نکته سلامت؛
بهبود سلامت استخوان ها با مصرف محصولات لبنی
مطالعه جدید آشکار ساخته است که مصرف بیشتر محصولات لبنی موجب بهبود تراکم استخوان ها و تقویت ستون فقرات می شود
مطالعه جدید آشکار ساخته است که مصرف بیشتر محصولات لبنی موجب بهبود تراکم استخوان ها و تقویت ستون فقرات می شود.
به گزارش به نقل از مهر، به گفته محققان موسسه تحقیقاتی پیری در آمریکا، مصرف محصولات لبنی برای مردان بالا 50 سال بسیار سودمند است و صرف نظر از میزان ویتامین D موجود در خون همچنان روابط مثبتی دارد.
آنها دریافتند محصولات لبنی با تراکم بالاتر اتخوان و استحکام ستون فقرات در مردان مرتبط هستند.
در این مطالعه 1522 مرد و 1104 زن در رده سنی 32 تا 81 سال مورد بررسی قرار گرفتند.
نتایج این مطالعه بر نقش سودمند تلفیق مواد خوراکی لبنی بر سلامت استخوان تاکید دارد.
پروتئین و کلسیم برای داشتن استخوان قوی بسیار مهم است و لبنیات منبع فوق العاده پروتئین و کلسیم هستند. لبنیات همچنین دارای منیزیم و پتاسیم هستند که هر دو برای تقویت استخوان مفیدند. جزء پروبیوتیک در غذاهای لبنی تخمیرشده مانند ماست، بر میکروبیوم و چگونگی جذب کلسیم اثر میگذارد. البته در این خصوص مطالعات بیشتری نیاز دارد.
طبق دستورالعمل های غذایی آمریکا، در صورت تحمل لاکتوز مصرف سه واحد لبنیات در روز (تقریبا سه فنجان) برای بزرگسالان توصیه میشود.