ماهان شبکه ایرانیان

پای ماکارونی و ذرت برای صبحانه

این صبحانه بسیار سنگین است و بهتر است روزهای تعطیل آن را تهیه کنید. اما در عوض طعم عالی دارد و حتما طرفدارش خواهید شد.

پای ماکارونی و ذرت برای صبحانه

این صبحانه بسیار سنگین است و بهتر است روزهای تعطیل آن را تهیه کنید. اما در عوض طعم عالی دارد و حتما طرفدارش خواهید شد.

  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

  • خمیر آماده پای
  • 225 گرم ماکارونی لوله‌ای
  • 6 ورق ژامبون خرد شده
  • ¼ پیمانه کره
  • ¼ پیمانه آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری پودر خردل
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • دو پیمانه شیر
  • ¼ پیمانه پیازچه خرد شده
  • یک قاشق چایخوری سس فلفلی
  • دو پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • دو پیمانه ذرت پخته شده
  • پیازچه

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را با وردنه باز کنید و به شکل دایره‌ای به قطر 30 سانتی‌متر باز کنید. آن را داخل قالب پای قرار دهید.  لبه‌های بیرونی آن را چین بدهید تا شکل زیبایی بگیرد.
  2. روی خمیر فویل بکشید و 8 دقیقه در فر بپزید. فویل را بردارید و 8 دقیقه دیگر بپزید. سپس از فر خارج کنید. دمای فر را نیز به 350 درجه فارنهایت کاهش دهید.
  3. ماکارونی‌ها را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید.
  4. در این مرحله، در یک تابه بزرگ، ژامبون‌ها را با حرارت ملایم تفت دهید و از تابه خارج کنید. در همان تابه، کره را آب کنید. آرد، خردل و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. حدود دو دقیقه کافی است. فقط باید بوی خامی آرد گرفته شود. شیر، پیازچه و سس فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید و پنیر چدار را اضافه کنید. تا زمانی روی حرارت بماند که پنیر آب شود.
  5. ماکارونی و ذرت را به مخلوط پنیر را اضافه کنید. سپس با قاشق آنها را داخل خمیر پای بریزید.
  6. خمیر را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید. در صورت نیاز روی آن فویل بکشید تا سطح مواد نسوزد.
  7. در آخر، با پیازچه تازه و خرد شده تزئین و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 490
  • چربی: 27 گرم
  • کلسترول: 60 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 46 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • قند: 4 گرم
  • پروتئین: 17 گرم
  • سدیم: 540 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 294 میلی‌گرم
  • کلسیم: 293 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان