اسپاگتی یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید با کمی تغییر در دستورپخت و استفاده از سبزیجات به جای گوشت قرمز، یک غذای جدید و در عین حال سالم نوش جان کنید. در این دستورپخت به شما طرز تهیه اسپاگتی با سس قارچ را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

اسپاگتی 1 بسته

قارچ 350 گرم

سیر رنده شده 2 حبه

پیاز خرد شده 1 عدد

پودر پنیر پارمسان 1/2پیمانه

کره 100 گرم

شیر 2 پیمانه

آرد سفید 5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- قارچ‌ها را یک اندازه خرد کنید و کنار بگذارید.

2- اسپاگتی را در آب در حال جوشیدن بریزید و پس از 10 دقیقه آبکشی کنید.

3- آرد و شیر سرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید و آرد و شیر را کم کم به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا غلیظ شود. باید حواستان باشد این سس باید خوب هم بخورد تا گلوله گلوله نشود.

4- در یک تابه روغن زیتون بریزید. قارچ‌ و سیر را اضافه و به خوبی تفت دهید. سپس قارچ‌های تفت داده شده را با سس بشامل مخلوط کنید تا سسی یکدست و غلیظ شود.

5- در نهایت اسپاگتی را به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید. در قابلمه را ببنیدید و اجازه دهید برای 5 دقیقه خوب جا بیفتد.

6- پاستای آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته؛ روی آن کمی پارمسان بپاشید و سرو کنید. 

نوش جان!