سالادها از جذابترین و معمولا سالمترین خوراکها هستند. در این میان سالاد یونانی با آن درسینگ لذیذش یکی از سادهترین سالادها است که تنها نیاز به خرد کردن و هم زدن دارد و میتوانید از مزه فوقالعاده خوب آن مطمئن باشید.
برای درست کردن این سالاد کافیست سبزیجات مدیترانهای تازه را به همراه کمی زیتون خرد کنید و با اضافه کردن مقداری سس درسینگ و پنیر فتا یک سالاد یونانی عالی درست کنید. برای این سالاد بهتر از زیتونهای بدون هسته و بزرگ استفاده کنید و بهترین نوع زیتون برای ریختن در سالاد زیتون سیاه یا ترکیبی از زیتون سیاه با زیتون سبز است.
قبل از اضافه کردن پیاز قرمز به سالاد برای گرفتن تندی طعم آن، پیازها را با آب گرم بشویید و خشک کنید.
+درباره عادات جالب غذایی یونانیها و فواید آن برای سلامتی بیشتر بدانید!
از خوبیهای سالاد یونانی این است که:
مواد تشکیل دهنده سالاد یونانی و درسینگ مخصوص آن تمام فصول سال در دسترس شما هستند. مقداری روغن زیتون، آب لیموی تازه، سرکه، سبزیجات خشک معطر و مقداری عسل برای متعادل کردن طعم ترش آن و ماندگاری بیشتر درسینگ. از این درسینگ روی سالادهای حاوی کاهو یا سالاد پاستا هم بسیار لذیذ است.
سالاد یونانی را در هر فصلی میتوانید درست کنید. در زمستان آن را در کنار یک کاسه سوپ داغ و در تابستان با مرغ گریل شده یا مرغ سوخاری میل کنید.

مواد لازم برای درسینگ:
- روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری
- آب لیموی تازه: یک قاشق و نیم
- سرکه: یک قاشق غذاخوری
- سیر: یک و نیم قاشق (له شده)
- سبزی معطر: یک قاشق (خشک و خرد شده)
- عسل: یک قاشق
- نمک: مقداری
مواد لازم برای سالاد:
- گوجه فرنگی: 4 عدد متوسط (خرد شده)
- خیار: 2 عدد (خرد شده)
- پیاز قرمز: 1 عدد (خرد شده یا نواری)
- زیتون سیاه یا سبز: 1 فنجان (خرد شده)
- فلفل دلمهای: 1 عدد سبز یا زرد
طرز تهیه:
- تمام مواد لازم برای درست کردن درسینگ را در کاسهای بریزید و هم بزنید تا خوب ترکیب شود. سپس به آن نمک بزنید و در یخچال قرار دهید.
- گوجه فرنگی، خیار، پیاز، فلفل دلمهای، زیتون و پنیر فتا را که از قبل خرد کردهاید داخل ظرف سالاد بریزید.
- حالا مقدار از درسینگ را به سالاد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا تمام مواد خوب به سس آغشته شود. بهتر است این کار را کمی قبل از سرو سالاد انجام دهید.