کیبه شکم پر
مواد لازم برای4 تا 6 نفر:
گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم
روغن مایع برای سرخکردن به میزان لازم
بلغور گندم 225 گرم
فلفلقرمز تند بدون تخم و خردشده یک عدد
پیاز خردشده یک عدد
نمک و فلفلسیاه به میزان لازم
طرز تهیه کیبه شکم پر (غذای عربی)
مواد لازم برای داخل کیبه:
پیاز خردشده یک عدد
ذرت پخته شده نصف پیمانه
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
ادویه مخلوط 1.5 قاشق چایخوری
جعفری یا گشنیز خردشده چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را خرد کنید و در دستگاه غذاساز به صورت خمیر در آورید. سپس آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و کنار بگذارید.
برای تهیه کیبه، بلغور گندم را به مدت 15 دقیقه خیس کنید سپس آن را آبکشی نمایید. بلغور خیس خورده را به همراه پیاز و فلفلقرمز، نیمی از گوشت و مقدار زیادی نمک و فلفل در دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شود.
برای تهیه مواد وسط کیبه، پیاز را پنج دقیقه در روغن تفت دهید. گوشت را به همراه ادویه به پیاز اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا گوشت سرخ شود. ذرت، جعفری، نمک و فلفل را به مواد بیفزایید و تابه را کنار بگذارید.
مخلوط کیبه را به 12 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را در کف دست قرار داده و مثل کتلت پهن کنید. یک قاشق از مواد داخل کیبه درون آن بگذارید و دوباره آن را جمع کنید و به صورت یک تخممرغ در آورید. مراقب باشد مواد داخل کیبه از آن بیرون نزند. تمام کیبهها را به همین صورت آماده کنید و کنار بگذارید.
روغن را در تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس حرارت را کمتر کنید تا روغن نسوزد.
کیبههای آماده شده را چند تا چندتا در روغن داغ قرار دهید تا اطراف آنها طلایی شده و کاملا مغزپخت شوند. زمان سرخ شدن کیبهها در حدود پنج دقیقه است. کیبههای آماده شده را با سبزی تازه تزئین کنید.این غذا لبنانی است.