شناسه : ۸۷۰۷۴۹ - چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ ساعت ۰۰:۳۴
بروشتا اسفناج و قارچ
بروسکتا یا بروشتا پیش غذای ایتالیایی است که از پنیر، ریحان، گوجهفرنگی و نان تهیه میشود؛ و بسیار لذیذ و خوشمزه است. اما گاهی میتوان به جای گوجه فرنگی از سبزیجاتی دیگر استفاده کرد. در این مطلب میتوانید طرز تهیه بروشتای اسفناج و قارچ را بخوانید.
بروسکتا یا بروشتا پیش غذای ایتالیایی است که از پنیر، ریحان، گوجهفرنگی و نان تهیه میشود؛ و بسیار لذیذ و خوشمزه است. اما گاهی میتوان به جای گوجه فرنگی از سبزیجاتی دیگر استفاده کرد. در این مطلب میتوانید طرز تهیه بروشتای اسفناج و قارچ را بخوانید.
مواد لازم
پنیر موزارلا 200 گرم
نان باگت 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
اسفناج پخته شده 2 لیوان
قارچ پخته شده 2 لیوان
ریحان تازه خرد شده 1 پیمانه
سیر 3 حبه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- نانها را به اندازه دلخواه برش بدهید و روی آن روغن زیتون، سیر له شده، فلفل و نمک بریزید.
2- قارچها را همراه با اسفناج و پنیر روی نانها بگذارید. بروسکتاها را به مدت 5-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا کمی گریل شوند. سپس در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.
نوش جان!