بروسکتا یا بروشتا پیش غذای ایتالیایی است که از پنیر، ریحان، گوجه‌فرنگی و نان تهیه می‌شود؛ و بسیار لذیذ و خوشمزه است. اما گاهی می‌توان به جای گوجه فرنگی از سبزیجاتی دیگر استفاده کرد. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه بروشتای اسفناج و قارچ را بخوانید.

مواد لازم

پنیر موزارلا 200 گرم

نان باگت 2 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

اسفناج پخته شده 2 لیوان

قارچ پخته شده 2 لیوان

ریحان تازه خرد شده 1 پیمانه

سیر 3 حبه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- نان‌ها را به اندازه دلخواه برش بدهید و روی آن روغن زیتون، سیر له شده، فلفل و نمک بریزید.

2- قارچ‌ها را همراه با اسفناج و پنیر روی نان‌ها بگذارید. بروسکتاها را به مدت 5-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا کمی گریل شوند. سپس در ظرف دلخواه بگذارید و سرو کنید.

نوش جان!