سالاد بلغور مدیترانه‌ای سالادی شبیه به تبوله است، با این تفاوت که حجم بیش‌تر آن را بلغور تشکیل داده و در مواد اولیه آن خیار و پنیر نیز وجود دار. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه سالاد بلغور مدیترانه‌ای را بخوانید.

مواد لازم

پرک بلغور 100 گرم

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی گیلاسی 2 لیوان

خیار 2 عدد

پیاز بنفش 1 عدد

پنیر فتا 50 گرم

نعنا و ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه 4 قاشق غذاخوری 

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بلغور پرک شده را در آب جوش قرار دهید تا نرم شود.

2- خیار را نگینی خرد کنید و همراه با گوجه فرنگی خرد شده، نعنا و ریحان خرد شده و پنیر فتای نگینی خرد شده مخلوط کنید.

3- آب لیموترش تازه و نمک و فلفل به سبزیجات اضافه کنید و در نهایت مخلوط را با بلغور مخلوط کنید.

4- سالاد را در ظرف دلخواه بریزید و به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، سپس سرو کنید.

نوش جان!