ماهان شبکه ایرانیان

استارت اسماعیلی-تیام برای امضای حکم صدر نشینی

درخشش در بازیکن استقلال در بازی با الهلال می تواند حکم سرگروهی &#۱۶۰;این تیم را امضا کند.

به گزارش ورزش سه، استقلال در پایان بازی پنجم مرحله گروهی لیگ قهرمانان در مجموع ٨ گل در لیگ قهرمان آسیا زده است که تیام ٤ گل زده است و فرشید اسماعیلی هم روی ٥ گل تاثیر مستقیم داشته است.


اسماعیلی که در بازی اول برابر الریان به دلیل محرومیت غایب بود، در طول ٤ بازی که در ترکیب استقلال به میدان رفته ٤ پاس گل داده و یک پنالتی گرفته که در این بین ٣ پاس گل او را تیام تبدیل به گل کرده است و پنالتی که این بازیکن گرفت هم توسط مهاجم سنگالی استقلال وارد دروازه العین شد.


نکته جالب این است که در ٤ گلی که تیام زده است فرشید اسماعیلی نقش مستقیم ایفا کرده تا مشخص شود این دو چقدر با هم هماهنگ هستند.


تیام و اسماعیلی در بازی با الهلال دوباره در ترکیب استقلال به میدان می روند و درخشش آنها در این بازی می تواند برابر با امضای حکم سرگروهی استقلال باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان