ماهان شبکه ایرانیان

برگر گوشت بره

این برگر کوچک بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. سریع هم آماده می‌شوند و بسیار راحت خورده می‌شوند زیرا اندازه یک لقمه هستند.

برگر گوشت بره

 

این برگر کوچک بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. سریع هم آماده می‌شوند و بسیار راحت خورده می‌شوند زیرا اندازه یک لقمه هستند.

  • تعداد: 6 عدد
  • زمان تهیه: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

  • نصف پیمانه سس مایونز
  • دو قاشق چایخوری زیره سبز
  • 450 گرم گوشت چرخ‌کرده بره
  • نمک و فلفل سیاه
  • روغن زیتون
  • 6 ورقه پنیر فتا
  • پیاز قرمز خلال شده
  • 6 عدد نان همبرگر کوچک

طرز تهیه

  1. تابه چدنی را روی حرارت گرم کنید.
  2. در یک کاسه کوچک، سس مایونز و پودر زیره سبز را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. روی گوشت نمک و فلفل بزنید و با دست آنها را به 6 عدد کوفته کوچک شکل دهید. (مراقب باشید نمک زیاد نزنید زیرا پنیر هم نمک دارد.) سطح کوفته‌ها را صاف کنید و روی آنها روغن زیتون بمالید. آنها را داخل تابه داغ قرار دهید و هر طرف را 3 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
  4. نان‌های همبرگر را نیز در تابه قرار دهید و دو دقیقه حرارت دهید تا سطح داخلی آنها برشته شود.
  5. روی یک طرف نان‌ها از مخلوط مایونز بمالید. برگرها را روی آن بگذارید. سپس یک لایه پنیر و پیاز قرمز قرار دهید. در آخر قسمت بالایی نان را بگذارید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان