کم کم به ولنتاین نزدیک می شویم و شاید شما در این فکر باشید که چطور می توانید با تهیه یک خوراکی خوشمزه طرف مقابلتان را هیجان زده کنید. یا اینکه تا به حال به دنبال تهیه یک دسر خوش طعم و ساده بوده اید و به جایی نرسیده اید. در این مقاله مجله دلگرم طرز تهیه یک دسر خوشمزه و در عین حال چشم نواز را به خوانندگان خود آموزش خواهد داد.
طرز تهیه ژله شیشه شکسته یا ژله خرده شیشه و یا ژله موزایکی
مواد لازم:
4 مدل مختلف پودر ژله(به رنگ های آبی، قرمز،نارنجی،لیمویی)
400 گرم شیر غلیظ شیرین
½ فنجان آب سرد
ورقه ژلاتین 2 بسته
4 قاشق سوپ خوری خامه(دلخواه)
طرز تهیه:
بر خلاف دستورالعمل تهیه پودر ژله ها که بر روی پاکت آن نوشته شما ژله ها را در یک لیوان آب جوش حل کنید خوب هم بزنید تا حل شود و داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را ببندد و سفت شود.اگر مطابق دستور روی پاکت دو لیوان آب بریزید ژله ها سفتی لازم را نخواهند داشت و خرده شیشه ها تشکیل نخواهند شد.
پس از اینکه 4 مدل ژله خودش را بست و سفت شد آنها را مطابق تصویر به قطعات کوچک مکعبی برش دهید و به دقت ژله ها را داخل یک ظرف گشاد با هم مخلوط کنید.
داخل یک ظرف جداگانه روی 2 بسته ورق ژلاتین ½ فنجان آب سرد بریزید. پس از اینکه ژلاتین ها کمی از هم باز شد 1.5 فنجان آب جوش بر روی آنها بریزید تا خوب حل شوند. حالا شیرها و اگر خامه دارید با همدیگر مخلوط و روی ژلاتین ها بریزید خوب هم بزنید و بگذارید سرد شود.
در این مرحله شیرها را داخل ظرفی بریزید که ژله های رنگی را داخل آن ریخته اید و مطمئن شوید که همه رنگ های مختلف ژله در شیرها پخش شده است. تمام طول شب مخلوط به دست آمده را داخل یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
پس از آنکه ژله خرده شیشه شما خوب سرد شد آن را از یخچال خارج و به هر شکلی که دوست دارید برش داده و از خوردن آن لذت ببرید.
طرز تهیه ژله بروکن گلاس یا ژله شیشه شکسته
گرداوری و ترجمه:
بخش آشپزی مجله دلگرم
(اعظم بهادر)