ماهان شبکه ایرانیان

خامس می‌تواند مقابل رئال به میدان برود

بار دیگر، مسیر خامس رودریگز به رئال مادرید افتاد.

به گزارش "ورزش سه"، ستاره کلمبیایی که برای چهارمین سال پیاپی به نیمه نهایی چمپیونزلیگ می‌رسد، این بار مقابل تیم سابقش به میدان خواهد رفت. این بدین معناست که او توانایی این را دارد که ضربه سختی به زیدان بزند، کسی که رابطه خیلی خوبی با او در رئال نداشت و باعث جدایی اش از این تیم شد.

 

قرعه کشی روز گذشته، این دو تیم را مقابل یکدیگر قرار داد و با وجود اینکه خامس به صورت قرضی از رئال به بایرن پیوسته، می‌تواند مقابل تیم اصلی اش در چمپیونزلیگ به میدان برود. پیش از این بازیکنانی که از تیمی به تیم دیگر قرض داده می‌شدند، در بازی های رو در رو در اروپا نمی‌توانستند مقابل تیم اصلی بازی کنند.

 

 

 

 

با این حال تغییرات در قوانین فیفا باعث شده تا حالا خیال خامس از اینکه منع قانونی برای روبرو شدن با زیدان و شاگردانش وجود ندارد، راحت باشد. ستاره کلمبیایی پیشتر گفته بود که زیدان الگوی او در دوران نوجوانی بوده ولی به نظر این رابطه خوب در زمان حضورش به عنوان بازیکن در رئال ادامه پیدا نکرد.

 

هر چند که خامس در اخرین مصاحبه اش از تمایلش برای بازگشت به رئال صحبت کرده ولی مطمئنا او انگیزه های زیادی برای این بازی خواهد داشت.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان